CULTURA

Almussafes tria el cartell anunciador del 9 d’Octubre

Mireia Ribes i Ramón Abad vencen en la tercera edició del certamen artístic en les categories infantil i adulta, respectivament

Els guardons s’entregaran en el “Sopar Estellés”, festa literària que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre


Mireia Ribes i Ramón Abad arreplegaran divendres que ve 5 d’octubre durant el “Sopar Estellés” els guardons que els acrediten com a guanyadors del III Concurs de Cartells del 9 d’Octubre d’Almussafes. El jurat ha fallat, hui divendres 21 de setembre, a favor de l’obra presentada per la jove estudiant de 15 anys, Mireia Ribes, qui rebrà 50 euros de premi en la categoria infantil, i del treball creació de Ramón Abad com mereixedor del reconeixement valorat en 100 euros, en la categoria adulta. A més, l’obra del segon il·lustrarà oficialment el calendari d’activitats amb què el consistori municipal commemorarà la festa de la Comunitat Valenciana d’enguany.

El III Concurs de Cartells del 9 d’Octubre, promogut per l’Ajuntament d’Almussafes en col·laboració amb l’associació “Paleta i Pinzell”, ja té vencedors.

Els membres del Jurat s’han reunit este mateix matí en el Centre Cultural per a valorar, analitzar i reflexionar respecte a les onze obres presentades i, d’acord amb les bases reguladores del concurs, determinar les dos que mereixien el major reconeixement.

En la categoria adulta, l’original disseny presentat per Ramón Abad Martínez s’ha imposat a la resta dels dissenys que enguany aspiraven a ser triats en el certamen artístic, mentres que en la infantil el Jurat ha valorat la creació de Mireia Ribes com la més idònia per a reflectir els valors associats a la festa del poble valencià. En este sentit, la regidora de Cultura i presidenta del Jurat, Teresa Iborra, agraïx la participació registrada en esta tercera edició del certamen, a més de felicitar les dos persones premiades, ambdós d’Almussafes, per la qualitat artística projectada en les seues cartells.

El primer tindrà com a premi un xec valorat en 100 euros, a més de la satisfacció que la seua cartell siga l’utilitzat per l’ajuntament per a donar difusió a l’ampli programa d’actes organitzat junt amb el teixit associatiu de la localitat per a commemorar la festa del 9 d’Octubre. Per la seua banda, la jove Mireia Ribes rebrà com a recompensa un xec per valor de 50 euros. Ambdós guardons s’entregaran divendres que ve 5 d’octubre durant la celebració del “Sopar Estellés”, una trobada que reunirà les persones amants de la poesia en la Llar del Jubilat i que, enguany, comptarà amb l’actuació estel·lar de Pau Alabajos, qui presentarà el seu treball “Ciutat a cau d’orella”.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES