ESPORTS

Almussafes, seu del I Campionat de frontó 4 i ½ individual de primera categoria

El frontó cobert del poliesportiu municipal reunirà als millors pilotaris de la Comunitat Valenciana


A les 10 del matí de diumenge que ve 24 de novembre, el frontó cobert d’Almussafes inaugurarà la primera edició del Campionat de frontó en les modalitats 4 i ½ individual de primera categoria. Els pilotaris d’Almussafes Luís de la Vega i Dani es mesuraran amb jugadors de Quart de Poblet, Almenábar, Moncofa, Paterna i Museros en diferents trobades de caps de setmana. El Club de Pilota Valenciana d’Almussafes és l’organitzador de l’esdeveniment esportiu, les semifinals del qual es disputaran el diumenge 14 de febrer. Els resultats aconseguits determinaran els que seran els finalistes que s’enfrontaran en la gran final, que se celebrarà el diumenge 21 de febrer.

El municipi d’Almussafes ha sigut triat per a acollir les diferents partides del campionat de frontó individual de primera categoria, en les modalitats 4 i ½. Precisament, l’obertura de la competició tindrà lloc diumenge que ve dia 24, a partir de les 10 del matí, amb la trobada del grup B que enfrontarà a Ximo d’Almenara i Adriá de Quart de Poblet. A les 11, arribarà el torn de Dani, d’Almussafes i Vicent, de Moncofa i, a les 12 del migdia, la pista acollirà als pilotaris Lemany, de Quart de Poblet, i Luís de la Vega, d’Almussafes.

Els jugadors Adriá, de Museros, i Alejandro, de Paterna també participen en la competició, la final, de la qual en primera, segona i tercera categoria, es disputarà el diumenge 21 de febrer i les semifinals, durant la jornada dominical anterior.

Màxima expectació per a una trobada que concentrarà, durant els caps de setmana del pròxim mes en el frontó cobert d’Almussafes a un total de set esportistes d’alt nivell i amb una gran projecció present i futura. Per al regidor d’Esports, Pau Bosch, “representa un verdader honor acollir en les nostres instal•lacions esportives esdeveniments d’elit com el present i tindre la possibilitat de disfrutar del joc, en viu i en directe, de pilotaris com les grans figures que ens van a acompanyar durant les pròximes setmanes”.

El president del Club de Pilota Valenciana, Jose Ventura, anima als veïns i veïnes de la població a acostar-se fins a la pista de frontó per a descobrir l’elegància i força que sempre acompanya a este esport autòcton.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES