EDUCACIÓ

Almussafes obri el seu centre d’adults a la ciutadania amb el programa “Aula Oberta”

El projecte oferirà mensualment una conferència dirigida a tota la població

La primera xarrada tindrà lloc dijous que ve, 27 d’octubre, per la vesprada


La Regidoria del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes ha posat en marxa el programa “Aula Oberta” com una de les novetats del present curs 2016-2017. Es tracta d’una proposta que pretén obrir l’edifici per al gaudi de tots els veïns del municipi, més enllà dels seus habituals servicis educatius i formatius. La iniciativa oferirà una conferència mensual el tercer dijous de cada mes, de 18 a 19.30 hores, en l’aula polivalent del centre d’adults. “Aula Oberta” s’inaugurarà dijous que ve, 27 d’octubre, amb la xarrada “Com funciona la nostra memòria i com millorar-la”.

El CMFPA d’Almussafes porta 30 anys oferint els seus servicis als ciutadans. Amb una oferta formativa i educativa totalment consolidada, que s’àmplia progressivament amb l’arribada de cada curs escolar, ara obri les seues portes per a donar-se a conéixer a la població d’una manera distinta. El programa “Aula Oberta” està dirigit a tots els veïns de la localitat. Segons explica la regidora de l’escola, Teresa Iborra, “per a respondre al nostre criteri d’acostar les activitats del CMFPA al municipi, hem preparat un programa obert, estable i de caràcter divulgatiu, que confiem tinga una gran acollida per part de la ciutadania”.

Amb una periodicitat mensual, les distintes conferències, que seran impartides per la directora del centre, Iolanda Corella, tractaran aspectes molt diversos que puguen ser d’interés per al públic en general: música, societat, hàbits saludables, art urbà, medi ambient, etc. A més, pel caràcter temporal d’algunes temàtiques, les xarrades s’adequaran a cada època de l’any, com el Nadal (amb una ponència sobre les compres nadalenques mediambientalment sostenibles), la Setmana per la Igualtat (amb un col•loqui sobre els estereotips sexistes en els mitjans de comunicació) o la primavera (amb una conferència sobre el canvi climàtic). Esta activitat, d’altra banda, tindrà entrada lliure. “Este programa divulgatiu és la gran novetat del curs, i a més no és exclusiu per als estudiants del centre”, declara Teresa Iborra. “Esperem acostar l’escola a un públic no habitual, que fins a la data desconeix l’àmplia oferta formativa i els servicis que oferix el CMFPA”, conclou.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES