NOTÍCIES

Almussafes inicia l’any 2018 amb noves millores urbanístiques

De l’1 al 5 de gener, els treballadors de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els operaris del POL (Pla d’Ocupació Local) han completat noves intervencions urbanes en la població.

En el mapa general d’actuacions estan indicats els punts de localització de les diferents actuacions desenrotllades, entre les que cal destacar la continuïtat del pla d’instal•lació de cobertes metàl•liques en els contenidors emplaçats en el parc industrial Joan Carles I.

Així mateix, durant la setmana s’ha procedit a la reforma de les voreres del carrer Mestre Serrano, unes obres d’adaptació emmarcades en la tercera fase del Pla Integral d’Accessibilitat d’Almussafes.

La seguretat dels vianants és essencial, per la qual cosa també s’ha actuat en la reparació i millora de totes les voreres deteriorades per l’ús del polígon industrial.

Finalment, els treballadors han actuat en els senyals verticals del nucli urbà i àrees industrials danyades, a més de donar resposta a una gran quantitat d’incidències diàries com la reparació de clots en el paviment d’algunes vies públiques, les reposicions de material en els parcs públics per a mascotes o la millora dels pàrquings municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge dels carrers.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME