NOTÍCIES

Almussafes inaugura la campanya solidària “Per elles”

Autoritats, representants de l’associació de lluita contra el càncer i escolars, presents en l’acte d’apertura de la iniciativa


A les 11 hores, enfront de la Casa Consistorial, i malgrat les complicades condicions meteorològiques, s’ha celebrat en Almussafes l’acte oficial d’apertura de la iniciativa d’arreplega de vidre contra el càncer de mama, en la que participen un total de 12 localitats de la comarca de la Ribera Baixa.

L’alcalde, Toni González, l’edil de Medi Ambient, Teresa Iborra, i la presidenta de la Junta Local de Lluita contra el Càncer, Adela Lladosa, han presidit l’obertura, que ha comptat amb la participació activa de la directora i els tres alumnes membres del Consell Escolar Municipal del CEIP Almassaf, així com de nombroses sòcies de l’entitat benèfica, lluint bona part dels assistents les camisetes símbol de la lluita contra el càncer de mama.

Així mateix, veïns i veïnes, a títol particular, també s’han apropat fins els contenidors per a col•laborar en la campanya, en la qual per cada 1Kg. de vidre reciclat, es destinarà 1 euro a la Fundació Sandra Ibarra per a la investigació del càncer de mama.

Des de l’Ajuntament d’Almussafes s’anima a la ciutadania i, molt especialment, als restauradors del poble a dipositar la major quantitat d’envasos de vidre en els dos contenidors, instal•lats al mateix parc Central, durant el període establit per al reciclatge solidari, que finalitzarà el pròxim dimecres dia 26 d’octubre.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT