ESPORTS

Almussafes es prepara per a la tercera edició de l’esdeveniment esportiu solidari “In Real Time”

La carrera, les inscripcions de la qual ja estan obertes, se celebrarà el pròxim diumenge 17 d’abril amb eixida i arribada des del Parc Central de la localitat

Enguany “la marea verda” inundarà els carrers de la localitat

En 2015, l’organització va recaptar 4.500 € en les diferents activitats realitzades en el municipi per a l’associació benèfica Etiòpia ABAY


El pròxim diumenge 17 d’abril a partir de les 10 h., el Parc Central d’Almussafes tornarà a convertir-se en l’escenari de la solidaritat gràcies a la celebració de la tercera edició de l’esdeveniment esportiu “In Real Time”, amb el qual l’associació Etiòpia ABAY recapta fons per al desenvolupament de la regió de Gaba Kemisa – Walmara. Les inscripcions per a poder participar en la iniciativa ja estan obertes a través del portal www.mychip.es i en Esplai Esport. Des de l’organització es confia a superar la marca participativa aconseguida en la “marea roja” de 2014 i la “marea groga” de 2015.

El passat diumenge 15 de març de 2015, un total de 586 esportistes arribats de tota la Comunitat Valenciana es van reunir a Almussafes amb l’objectiu de col•laborar en les tasques que duu a terme l’entitat “Etiòpia ABAY”, associació humanitària que treballa per a promoure la realització de projectes en matèria educativa, sanitària i de suport a la comunitat de la regió etíop de Gaba Kemisa – Walmara.

Després de l’èxit registrat amb les primeres dues convocatòries plantejades en la localitat, l’organització ha convocat una tercera, prevista per a diumenge que ve 17 d’abril a les 10 h. Amb ella, s’espera superar el record d’assistència de 2015, que al seu torn ja va suposar un augment en 132 persones respecte a 2014. Gràcies a l’alt nombre d’inscripcions, l’associació va aconseguir recaptar un total de 4.500 €, quantitat que es va destinar al finançament d’un projecte de desenvolupament agrícola.

Durant el matí, es disputaran quatre carreres: una de 10 quilòmetres, una altra de 5, una caminada i una carrera infantil amb un recorregut de 1.000 metres, per la qual cosa podrà prendre part en la festa tota la família, independentment de l’edat i les condicions físiques. Les inscripcions per a participar en l’esdeveniment estaran disponibles a través del portal www.mychip.es i en l’establiment de material esportiu Esplai Esport fins al pròxim dijous 14 d’abril a les 14 h. La quota a abonar és de 9 € per a les categories de 5 km i 10 km i de 6 € per a la Caminada i la carrera infantil.

La peculiaritat d’aquesta iniciativa radica que totes les carreres disputades en favor d’aquesta entitat es desenvolupen de forma simultània a tot el món, d’ací el seu nom, “En temps real”. Concretament, a més de en Walmara, està previst que a Espanya se celebren en Hondarribia, Laudio, Frigiliana, Tres Cantos i Almussafes.

En l’esdeveniment col•laboren diverses empreses locals, l’Ajuntament d’Almussafes i el Club d’Atletisme del municipi, en la difusió de l’esdeveniment i en la necessària organització de part logística de la prova. Els seus responsables esperen que “la iniciativa torne a convertir-se en un èxit que conjumine esport amb solidaritat i que permeta la continuació dels projectes empresos a Etiòpia”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES