JOVENTUT

Almussafes convoca el seu desé sèptim torneig d’escacs

Inscripcions gratuïtes i obertes fins al pròxim dia 24 de juny

El campionat es disputarà durant les jornades del 27 i 28 de juny en el Centre d’Informació Juvenil

L’ajuntament entregarà trofeus als tres primers classificats de les dos categories


El Centre d’Informació Juvenil de la localitat d’Almussafes acollirà, els dies 27 i 28 de juny el Torneig d’Escacs 2016, un campionat, la inscripció del qual és gratuïta, en el que es mesuraran les categories absoluta i Sub-12 femenina i masculina. Els interessats a inscriure’s en esta desé sèptima convocatòria, poden fer-ho fins al pròxim 24 de juny en l’edifici de l’Arrosera, en el pavelló Poliesportiu o via Internet en Deporweb.

La passió pels escacs a Almussafes és una constant des de fa quasi dos dècades. De fet, des del Departament de Joventut s’aposta anualment per esta disciplina a través de l’organització de distintes activitats relacionades amb la mateixa, com els cursos d’aprenentatge i perfeccionament dels escacs, l’Obert i el Torneig, que precisament enguany complix el seu dèsset aniversari.

La cita s’ha convocat per al dilluns 27 i el dimarts 28 de juny. Durant eixes dos jornades, que coincidixen amb el període vacacional dels estudiants, els amants d’esta especialitat, que formalitzen la seua inscripció fins al pròxim 24 de juny, tindran una nova oportunitat de demostrar les seues habilitats sobre el tauler.

En funció del número d’inscrits en la present convocatòria, s’utilitzarà o bé el sistema de joc Suís, amb un emparellament en cada ronda dels jugadors que tenen els mateixos punts per mitjà d’un programa informàtic, o o bé s’apostarà per una Lliga. Així mateix, tal com establixen les bases, el ritme de les partides serà de 15 minuts per jugador i el torneig es regirà per les normes de la Federació Internacional d’Escacs.

Com cada any, destaca la regidora de Joventut, Davinia Calatayud, “premiarem als tres primers classificats de cada una de les dos categories a competició, a més de realitzar un sorteig de material entre tots els participants inscrits en esta activitat, amb la que donem valor a la concentració, la creativitat i la memòria dels nostres veïns i veïnes”.

Categorías:JOVENTUT, NOTÍCIES