FESTES

Almussafes celebra la seua tradicional cavalcada fallera amb la diversió com a protagonista

Les comissions Mig Camí, La Torre i la Primitiva recorren els carrers del nucli urbà

Centenars de veïns disfruten d’esta original i colorida desfilada, que es va dur a terme dissabte passat, 4 de març


Dissabte passat 4 de març per la vesprada, a les 17.30 hores, els principals carrers d’Almussafes es van convertir en l’escenari de la tradicional cavalcada de Falles, que any rere any acull amb èxit la població per a donar-li la benvinguda a la Setmana Fallera.

Organitzada per la Junta Local Fallera, la desfilada va comptar amb la participació de les comissions Mig Camí, La Torre i la Primitiva, que van sorprendre els veïns amb les seues interessants disfresses, recreant Els Picapedra, els personatges de Star Wars o els protagonistes de la pel•lícula de Disney Mary Poppins, entre altres.

D’altra banda, la cavalcada fallera del 2017 va estar amenitzada pels clavaris i les clavariesses del municipi, que van animar als ciutadans a sumar-se al festeig, en el que també es van donar cita ratolins, birles i mariaxis.

A més dels fallers i els seus amics, durant la participativa proposta també van desfilar els integrants de les diverses entitats locals, així com veïns a títol particular, els quals a pesar del fred van disfrutar d’un colorit i atractiu espectacle.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES