EDUCACIÓ

Almussafes celebra el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar amb activitats de conscienciació

L’Ajuntament d’Almussafes s’ha unit per primera vegada a la commemoració amb el lema ‘Digues no a l’assetjament escolar’

L’Àgora del Parc Central de la localitat ha oferit tallers, dinàmiques de grup i jocs dirigits al col·lectiu infantil


L’Ajuntament d’Almussafes, a través de les seues regidories d’Educació i Polítiques d’Igualtat, ha desenvolupat durant la vesprada de hui dimecres 2 de maig en l’Àgora del Parc Central de la població una sèrie de tallers, dinàmiques de grup i jocs per a conscienciar al col·lectiu de xiquetes i xiquets sobre el problema de l’assetjament escolar. D’aquesta forma, Almussafes s’ha unit per primera vegada a la commemoració del Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar.

Sota el lema ‘Digues no a l’assetjament escolar’, el consistori municipal ha emprés una campanya amb la qual pretén evitar nous casos i promoure la denúncia dels ja existents. De fet, el cartell editat per l’Ajuntament inclou el telèfon d’ajuda a menors, pares, tutors i educadors, el 900 01 80 18, per a remarcar la importància d’explicar aquest tipus de situacions per a poder donar-los solució.

“Segons un estudi de la Fundació ANAR realitzat en 2017 u de cada tres xiquets reconeix haver sigut testimoni d’una situació d’assetjament escolar en la seua classe i davant aqueixes xifres no podem quedar-nos de braços creuats. Hem d’involucrar-nos al màxim perquè aquesta xacra desaparega de les aules i imperen els valors del respecte, la tolerància i la igualtat”, destaca la regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almussafes, Davinia Calatayud.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES