CULTURA

Almussafes acull un concert Gospel benèfic

Donatiu de 2 euros i 1 quilo d’aliments per a disfrutar del Cor Gloria demà dissabte


L’Església Evangèlica Bautista d’Almussafes, en col•laboració amb el Cercle d’Arts Leopoldo Magenti, ha organitzat un concert Gospel solidari en el que actuarà el consagrat Cor Gloria, fundat l’any 1993 i que compta amb una àmplia i variada trajectòria en l’àmbit artístic. El recital se celebrarà a les 19.30 hores de demà dissabte dia 9, en l’escenari del Centre Cultural. El donatiu de 2 euros i el quilo d’aliments que entregarà cada espectador per l’assistència a l’espectacle es destinarà al banc d’aliments local.

El director del Cercle d’Arts Leopoldo Magenti i exintegrant del cor, Gerson Padilla, anima als veïns i veïnes a disfrutar del concert benèfic, en el que s’interpretarà un ampli repertori de coneguts temes com “Happy Day”, “Nada soy sin ti”, “Tal como soy” i “Libre”, entre altres.

Com a pas previ a l’accés a la sala, els espectadors donaran 2 euros i 1 quilo d’aliments no peribles, que l’organització entregarà posteriorment en el banc d’aliments de l’Ajuntament d’Almussafes per a la seua distribució entre les famílies necessitades la localitat.

Encara que es tracta de la quarta actuació del Cor Gloria a Almussafes, és la primera que s’organitza amb una finalitat solidària, una iniciativa que la regidora de Cultura, Teresa Iborra, valora molt positivament i agraïx públicament tant als organitzadors com als cantants i músics del cor que, a partir de les 19.30 hores de matí dissabte, traslladaran els ritmes ràpids i alegres que identifiquen la música gospel a l’escenari del Centre Cultural.

Compost per cantants i músics d’unes totes les Esglésies Evangèliques i dirigits per Sergio Martín, des de 1993 el Cor Gloria ha actuat en nombrosos auditoris, teatres i esglésies. Han participat, així mateix, en el Taller Gospel Day, el Cor Crescendo i Espirituales 97 i el Cor Agua Viva, que va actuar en l’Expo Zaragoza 2010.

La qualitat de les veus del cor els ha permés emprendre projectes de col•laboració amb artistes de la talla de Ximo Tébar, Manuel Veleta, Soledad Giménez i Barrington White. La seua presència en televisió es va fer patent l’any 2011, amb la seua participació en la sèrie “Esta casa era una ruina” d’Antena 3, a més de protagonitzar un reportatge per al programa “Vides Anònimes” de La Sexta.

Durant els seus més de dos dècades de trajectòria en el món de la música, el Cor Gloria ha apostat per difondre este ric llegat musical i espiritual que parla de Déu i de l’esperança, a més de donar-se a conéixer en el mercat discogràfic amb tres treballs, editats en directe en els anys 1999, 2001 i l’últim d’ells titulat ‘Tal como soy’, de Gospel purament espanyol, llançat l’any 2014.

La solidaritat del Cor Gospel Gloria es fa patent a través de la seua col•laboració amb l’organització ‘Esclavitud XXI’, que es dedica a la lluita contra l’esclavitud sexual i la tracta de sers humans, i amb iniciatives com la que demà protagonitzaran en el Centre Cultural d’Almussafes.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES