NOTÍCIES

Aigua a pressió per a netejar els carrers Salvador Botella, Vicente Gay i Tarick l’Almanzafí


Els operaris municipals, junt amb la plantilla de treballadors dels programes d’ocupació Emcorp i Emcord, van completar la passada setmana una nova fase del calendari anual de neteja integral de les vies públiques, zones verdes, places i illes de contenidors d’Almussafes.

Des de dilluns passat 9 i fins al divendres 13, els treballs es van centrar en tres carrers: Salvador Botella, Vicente Gay i Tarick l’Almanzafí.

Quant a l’acció concreta en els jardins públics, el pla setmanal s’ha localitzat en el parc del Sagrari. En este sentit, els operaris van aplicar el tractament d’endoteràpia en els arbres, a més de netejar en profunditat i condicionar tot este espai verd, on socialitzen diàriament nombroses famílies.

La intervenció setmanal també s’ha executat fora del nucli urbà, ja que la brigada ha millorat la imatge de diferents camins del nostre terme municipal.

La planificació setmanal del conjunt d’actuacions tendents a aconseguir un manteniment òptim de totes les àrees de la població ha inclòs, de nou, peticions ciutadanes.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME