NOTÍCIES

Afabals recapta un total de 485 euros gràcies a la solidaritat dels veïns d’Almussafes

La regidora del Mercat, Paqui Oliver, visita la taula petitòria durant el matí de hui dimarts


L’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències de Benifaió, Almussafes i Sollana ha aconseguit col•lectar 485 euros en la taula petitòria instal•lada durant el matí de hui dimarts 19 de setembre enfront del Mercat d’Almussafes. En el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’entitat està immersa en la celebració de diferents activitats per a donar a conéixer esta malaltia en la societat.

Dijous que ve 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer. Amb el propòsit d’acostar esta malaltia a la societat i recaptar fons per mitjà de la venda de loteria i altres accions, Afabals recorrerà els mercats ambulants dels pobles que integren l’associació. D’esta manera i, aprofitant l’afluència de gent en la zona, hui dimarts ha instal•lat una taula petitòria enfront del Mercat Municipal d’Almussafes. En la tradicional col•lecta han participat alguns voluntaris i l’edil delegada del Mercat, Paqui Oliver, també ha visitat el lloc durant el matí.

La solidaritat dels ciutadans s’ha manifestat novament amb la recaptació de 485 euros. Els fons obtinguts serviran per a continuar amb la millora de la qualitat de vida dels afectats per esta malaltia degenerativa.

Per al president de l’executiu, Toni González, “les administracions locals tenim la responsabilitat de treballar braç a braç amb aquells que precisen una major ajuda”, i en este sentit el consistori d’Almussafes brinda el seu màxim suport a Afabals, no sols via subvenció sinó també amb el major suport a totes les accions que s’impulsen des de l’entitat i que, sens dubte, contribuïxen a millorar la qualitat de vida dels afectats, molts d’ells veïns i veïnes de la localitat.

La taula solidària instal•lada hui en el mercat ambulant d’Almussafes és la primera pensada per a este mes de setembre, ja que els voluntaris es desplaçaran demà dimecres fins a Sollana, i el dijous 21 de setembre, coincidint amb el dia de la commemoració, la taula petitòria s’instal•larà en el Mercat de Benifaió.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT