BENESTAR SOCIAL

AECC Almussafes recapta 865 euros en la primera jornada del seu mercadet solidari en el MIRAQUEBÉ

La ciutadania ha aportat al voltant de 1.000 articles per a la seua venda en aquesta iniciativa benèfica


La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) d’Almussafes va culminar ahir amb èxit la primera jornada de la seua última iniciativa benèfica empresa en la població: el mercadet solidari que està desenvolupant coincidint amb la celebració del II MIRAQUEBÉ, la fira d’oci familiar que l’Ajuntament i el teixit associatiu han organitzat per a aquestes vacances de Nadal.

L’entitat va aconseguir recaptar un total de 865,73 euros amb la venda dels articles aportats durant les últimes setmanes pels veïns i veïnes de la localitat, una xifra que les persones voluntàries de l’associació, que van alternant-se en l’estand que ocupen en aquest multitudinari esdeveniment, esperen igualar o fins i tot superar durant el dia de hui. En les setmanes prèvies, el col·lectiu va rebre al voltant de 1.000 articles, una quantitat per la qual es mostren molt agraïts.

Les persones que s’acosten a col·laborar amb aquest original mercadet, que romandrà també obert hui, divendres 28 de desembre fins a les 20 hores, podran trobar objectes tan variats com collarets, bosses, pitxers, tasses de café, jocs de taula, DVD, material escolar, antiguitats, joguets, llibres o marcs de fotos. Des de la Junta Local de l’AECC animen a la població a participar en aquesta iniciativa que destinarà tots els diners recaptats a finançar els projectes d’investigació del càncer impulsats per l’entitat.

Categorías:BENESTAR SOCIAL, NOTÍCIES