ESPORTS

Adrián de Museros triomfador de les finals del 4 i mitjà de frontó individual a Almussafes

El jugador de l´Horta Nord guanya el títol per tercera vegada en la màxima categoria

Isaac del CPV Almussafes guanya en segona categoria i Edu del CPV Godella guanya en tercera


El diumenge es van jugar les primeres partides oficials després del confinament per la pandèmia del COVID19. En el frontó José Ventura d’Almussafes es varen reiniciar les competicions oficials de pilota valenciana amb les tres partides que tancaven la competició del Campionat Autonòmic del 4 i mig de frontó individual. Aquestes partides es van suspendre el mes de març i s’han pogut disputar l’últim cap de setmana de juny. En una nova normalitat, a porta tancada sense públic en les graderies i extremant les precaucions sanitàries i de distanciament es va poder jugar. Els triomfadors de la V edició de la competició van ser Adrián del CPV Massamagrell, en primera categoria, Isaac del CPV Almussafes, en segona categoria i Edu del CPV Godella, en tercera categoria.

En la final de primera va guanyar Adrián de Museros, per 32 a 13, a Arcusa II de Quart de Poblet. Adrián va demostrar que està gaudint d’una segona joventut i va realitzar una gran exhibició amb la seua esquerra i amb el seu joc tècnic dominant en tot moment al seu rival en la final que va acusar més aquests mesos sense tocar la pilota de tek. Adrián amb aquest nou títol va superar a Lluís de la Vega que havia guanyat les dos primeres edicions, i que en l’actualitat està jugant a escala i corda professional. Amb aquest nou títol el jugador de l´Horta Nord continua demostrant que és un dels grans dominadors de la modalitat de les tres parets.

En la final de segona, Isaac d’Alcàsser va guanyar per 32 a 31 a Juan Ignasi de Quart de Poblet. La partida va ser molt igualada fins a l’equador d’aquesta, però en el tram final la condició física s’Isaac es va anar imposant per a agafar una xicoteta distància en el marcador. Al final, quan semblava que podria guanyar de manera senzilla Isaac, es deixa portar i els nervis i l’experiència de Juan Ignacio van fer que tornara l’emoció a la final, igualant a 31. La pegada d’Isaac li va donar aquest títol molt barallat pels dos jugadors en una final molt emocionant.

En la final de tercera, Edu de Godella va guanyar per 32 a 7 a Vicente Ortiz de Quart de Poblet. El jugador de Godella que ja havia aconseguit aquest títol en 2017, va començar a gran nivell agafant una lleugera avantatge que li va donar una tranquil·litat per a quallar una gran partida i guanyar amb facilitat davant l’experiència de Vicente Ortiz, un enamorat de la modalitat de frontó. Rafa Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana lliura els trofeus als finalistes, tancant l’edició de 2020.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES