ENTRETENIMENT

Viatge d’oci dels jubilats i pensionistes d’Almussafes a Benidorm

Un grup de 54  integrants van gaudir de l’eixida de cap de setmana convocada des de l’associació de majors i subvencionada per l’Ajuntament


Viatge d’oci dels jubilats i pensionistes d’Almussafes a Benidorm

Després de l’aturada d’iniciatives culturals, turístiques i d’oci a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID19 i les seues corresponents restriccions, l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes ha représ la seua ingent activitat en els últims mesos.

De fet, el passat cap de setmana, el col·lectiu va celebrar la seua cinquena eixida turística de l’any 2021 triant en aquesta ocasió com a punt de destí la ciutat de Benidorm, considerada la capital turística del mediterrani espanyol.

Del divendres 5 al diumenge 7 de novembre, 52 socis i sòcies de l’entitat es van traslladar a aquest conegut enclave alacantí per a passejar pels seus carrers i gaudir de l’ambient i bon clima que es respira durant tot l’any en el seu passeig marítim.

L’autobús va partir d’Almussafes el divendres a les 15:30 hores i res més arribar al seu destí les persones participants es van instal·lar a l’Hotel Benidorm Plaza de quatre  estreles, per a gaudir de l’experiència amb la millor companyia.