CULTURA

Una tesi doctoral d’excel•lent per a l’almussafeny Víctor Ribes

El jove de 29 anys va presentar el treball el passat 22 de maig en la facultat de Dret de la Universitat de Granada

Des de fa tres anys resideix a Polònia, on es dedica a l’àmbit de la consultoria de recursos humans


L’almussafeny Víctor Ribes Moreno ha aconseguit un excel·lent amb la seua tesi doctoral. Llegida el passat 22 de maig en la facultat de Dret de la Universitat de Granada, la seua investigació aprofundeix en la protecció social dels esportistes professionals i d’alt nivell. Després de la seua lectura, el treball s’ha convertit en una referència en matèria de Seguretat Social per a aquest col·lectiu, tant és així, que actualment prepara la seua publicació.

Ribes és un dels molts almussafenys que va decidir fer les maletes i traslladar-se a un altre país per a continuar aprenent i aconseguir un major nivell d’especialització. De fet, el procés de creació de la seua tesi doctoral s’ha dut a terme des de Polònia, on treballa, encara que ha hagut de viatjar periòdicament a Granada per a recopilar informació i continuar avant amb aquest exitós projecte.

Després de cursar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, becat pels seus bons resultats acadèmics, i el Màster en Dret Laboral i Seguretat Social, tots dos títols en la Universitat de València, al febrer de 2016 es va traslladar a Polònia per a gaudir d’una beca de voluntariat de sis mesos de durada, període durant el qual va decidir buscar feina allí. 

Actualment resideix i treballa a la ciutat polonesa de Łódź, on es dedica a labors relacionades amb la consultoria de recursos humans enfocada a nòmines per al mercat d’Espanya, els Estats Units i Llatinoamèrica.