FESTES

Almussafes es prepara per a la gran nit del Sopar de Quintes

L’esdeveniment se celebrarà el dissabte 22 de juny a les 22 hores al pati del CEIP Almassaf

Les inscripcions poden realitzar-se fins al pròxim dimarts 18 de juny en el Centre Cultural


El pròxim dissabte 22 de juny se celebrarà al pati del CEIP Almassaf el VI Sopar de Quintes d’Almussafes, un esdeveniment que tornarà a reunir la ciutadania de la localitat per edats per a commemorar l’arribada de l’estiu i de les festes patronals. Les inscripcions per a participar en la iniciativa, organitzada per les Clavariesses de la Divina Pastora i els Clavaris de la Divina Aurora, podran realitzar-se fins al dimarts 18 de juny de 17.30 a 20 hores en el Centre Cultural. Durant la vetlada s’oferirà la primera discomòbil del període festiu.

Les festes patronals d’Almussafes estan al girar el cantó i bona prova d’això és la imminent celebració del sopar de quintes, esdeveniment que en els últims anys s’ha convertit en un exitós preàmbul per a començar a crear ambient de cara a l’inici de la programació al mateix temps que es planteja un fòrum per a reunir per una nit a familiars, amics i companys de col·legi.

Enguany, la vetlada tornarà a estar organitzada pels Clavaris de la Divina Aurora i les Clavariesses de la Divina Pastora en col·laboració amb l’Ajuntament i se celebrarà el pròxim dissabte 22 de juny a les 22 hores al pati del CEIP Almassaf. L’obertura de portes, tal com s’ha anunciat, es produirà a les 21 hores perquè les persones assistents, que hauran de tindre 18 anys o aconseguir la majoria d’edat durant aquest 2019, puguen anar ocupant els seus seients.

Les inscripcions, que van començar el passat 5 de juny, poden realitzar-se fins al pròxim dimarts 18 entre setmana, en horari de 17.30 a 20 hores en el Centre Cultural. En els sis euros del preu dels tiquets s’inclou la beguda, els aperitius i les postres i Clavaris i Clavariesses avancen que hi haurà jocs, premis i sorpreses. Així mateix, aquests col·lectius informen que si els grups no volen confeccionar-se una samarreta commemorativa poden optar per triar una temàtica.

Clavaris i Clavariesses ultimen aquests dies els preparatius de l’esdeveniment i animen a tota la ciutadania a unir-se a la sisena edició d’aquesta festa que finalitzarà, com és tradició, amb una gran discomòbil.

Categories: FESTES, NOTÍCIES