NOTÍCIES

Un total de 12 professionals del transport aconsegueixen plaça en l’aparcament tancat del Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes

L’Ajuntament de la localitat resol les peticions assignant espai a 11 camions i 2 autobusos

La parcel·la compta amb tancament i amb mesures de vigilància i contra incendis, així com amb aigua per a neteja


Un total de 12 professionals del transport aconsegueixen plaça en l’aparcament tancat del Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes

La regularització de les places de l’aparcament per a vehicles pesats públic situat en el Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes ja ha conclòs. Analitzades les peticions realitzades, l’Ajuntament han autoritzat el seu ús per part de 12 persones, les quals sumen 11 camions i 2 autobusos. La parcel·la compta amb tancament i amb mesures contra incendis i de videovigilància, així com amb punts d’aigua per a la neteja. “Aquest espai els proporciona seguretat per a estacionar els seus vehicles sense el risc de perdre’ls a causa d’un robatori”, assegura el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic.

L’aparcament públic municipal del Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes habilitat per a vehicles pesats ja està sent utilitzat per les 12 persones propietàries que han obtingut permís per a això per part de l’Ajuntament de la població. El Consistori ha assignat un total de 13 places, 2 autobusos i 11 camions, atés que una de les persones usuàries disposa de dos vehicles.

D’aquesta manera, es tanca un procés per a regularitzar la utilització de la parcel·la que es va iniciar amb l’objectiu de permetre que tots els veïns i veïnes que es dediquen al sector del transport pogueren beneficiar-se dels avantatges d’aquest aparcament, que està disponible de forma totalment gratuïta per a les persones que han aconseguit el permís.

La parcel·la, amb capacitat per a 14 places i situada en l’avinguda de la Foia, es va habilitar amb càrrec als Pressupostos de 2016 i a petició del sector mitjançant l’adequació del terreny, el seu tancament, l’adopció de mesures contra incendis, l’habilitació de punts d’aigua per a la neteja i la instal·lació de sensors presencials i càmera de vigilància.

“Aquest espai els proporciona seguretat per a estacionar els seus vehicles sense el risc de perdre’ls a causa d’un robatori. Aquestes persones depenen dels seus camions i autobusos per a obtindre ingressos i per això pensem que es tracta d’una iniciativa molt oportuna que el col·lectiu ha rebut amb els braços oberts des del principi”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic.

Requisits

Per a poder accedir a una de les places era imprescindible figurar en el Padró d’Habitants almenys dos anys, dedicar-se al transport de persones o mercaderies per carretera i ser titulars de camions d’almenys 10 tones o d’autobusos amb 35 o més places inclosos en el padró de vehicles de l’Ajuntament amb més de dos anys d’antiguitat. També podien optar les empreses amb domicili fiscal a Almussafes i situades en el terme municipal.