ESPORTS

Un or i una plata per al club esportiu Yoko-kan d’Almussafes en el nacional de kick-boxing

Frank Núñez s’adjudica la primera plaça en Point Fighting

L’equip representant de la Comunitat Valenciana suma 11 ors, 5 plates i 10 bronzes


El club esportiu Yoko-Kan d’Almussafes acaba d’aconseguir un dels seus grans reptes, situar a tres dels seus esportistes en els primers llocs del podi nacional. En el Campionat d’Espanya de Kick-boxing, celebrat el passat cap de setmana en la ciutat de Salamanca, Frank Núñez es va adjudicar la medalla d’or, Damián Asins, la de bronze i Nerea Beltrán un merescut Quart lloc. Per a l’entrenador dels citats esportistes, Óscar Rodríguez, el qual també va actuar com a seleccionador de l’equip de la Comunitat Valenciana, el resultat aconseguit pels esportistes participants ha sigut immillorable.

Dissabte passat 23 i diumenge 24 d’abril, la ciutat de Salamanca va acollir el Campionat d’Espanya de kick-boxing, en les modalitats de Formes, Point Fighting, Light-Contact i Full-contact.

Óscar Rodríguez, del club esportiu Yoko-Kan d’Almussafes va acudir a este gran esdeveniment en qualitat de seleccionador de la Comunitat Valenciana per segon any consecutiu, en una competició en què van participar més de 700 competidors representants d’un total de 16 comunitats autònomes.

El club esportiu Yoko-Kan d’Almussafes va competir amb tres grans lluitadors en la modalitat de Point Fighting i la seua capacitació per a la lluita en esta disciplina esportiva va tindre els seus fruits, ja que el jove esportista de tan sols 11 anys, Frank Núñez, es va adjudicar la desitjada medalla d’or. Per la seua banda, el lluitador de 12 anys, Damián Asins, va aconseguir el bronze i l’esportista, també de 12 anys, Nerea Beltrán, va aconseguir el quart lloc.

“Gran treball en general de tot l’equip representant de la Comunitat Valenciana, que va sumar un total d’11 ors, 5 plates i 10 bronzes”, destaca Óscar Rodríguez, el qual aprofita per a felicitar els esportistes locals que han aconseguit el que qualifica com “una gran gesta”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES