NOTÍCIES

Un mapa interactiu permet localitzar les intervencions de neteja i manteniment a Almussafes

El programa especial de neteja i manteniment complix el seu primer any


El Consistori d’Almussafes ha aprofitat el primer aniversari del seu pla especial de neteja i manteniment intensiu dels espais públics de la localitat per a llançar un mapa interactiu que possibilita la localització de les diferents actuacions dutes a terme des del començament de la iniciativa al novembre de 2017.

Esta ferramenta interactiva, que es presenta a través del Google Maps, inclou diferent simbologia per a localitzar les intervencions, tenint en compte la seua tipologia particular. En concret, es manté un registre de totes les accions executades quant a neteja completa amb aigua a pressió, així com el calendari d’obres i reparacions portades a a terme en el nucli urbà, els polígons industrials i el Parc Rural. Així mateix, a través d’este sistema online, la ciutadania d’Almussafes també pot consultar els punts d’ubicació dels diferents contenidors de residus sòlids urbans, així com les diferents illes de eciclatge de vidre, paper i cartó. El mapa incorporarà informació setmanalment, atés que es pretén comprendre tots i cada un dels treballs desenrotllats en la població.

Diferents brigades municipals, que incorporen operaris dels plans d’ocupació en actiu, es responsabilitzen del compliment setmanal del pla integral de neteja i manteniment, amb la finalitat d’aconseguir la millora general quant a imatge i seguretat tant del nucli urbà com de les àrees industrials i resta del terme municipal. “La ciutadania d’Almussafes mereix que el nostre municipi gaudisca de les millors condicions possibles i d’ací el compromís de l’executiu local amb la creació i consolidació d’este programa que mantindrem l’any que ve”, destaca el primer edil, Toni González. De fet, moltes de les intervencions incloses en el calendari mensual són peticions traslladades directament per part del veïnat, que es mostra realment cooperatiu amb esta qüestió per a aconseguir el benefici general de tota la ciutadania.

Durant estos dotze mesos, s’han registrat un total de 458 actuacions d’obres menors i de manteniment, així com 287 accions tendents a la neteja intensiva en espais públics, com les vies públiques, les zones verdes i instal·lacions municipals.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME