ALTRES ACTIVITATS

Torna la màgia a Almussafes

L’Associació Valenciana d’Il·lusionisme programa un espectacle familiar per al dimecres 8 de setembre a les 19:00 hores

L’Àgora del parc Central acollirà l’actuació, a la qual es podrà accedir gratuïtament fins a completar l’aforament


Torna la màgia a Almussafes

El dimecres 8 de setembre, a les 19:00 hores, l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme d’Almussafes oferirà un festival màgic gratuït i obert a tota la ciutadania en l’Àgora del parc Central. Lluc el Màgic, Magic Mazo, Mago Ati i Toni Caballero sorprendran el públic en aquest espectacle en el qual J. L. Aleixandre serà el mestre de cerimònies. Com en totes les activitats públiques celebrades en la localitat, i per a evitar l’expansió de la pandèmia, s’aplicarà el corresponent protocol anticovid.

Després de les vacances d’estiu, les entitats culturals, cíviques i esportives d’Almussafes reprenen la seua activitat i comencen a proposar les seues iniciatives a la ciutadania. Una de les primeres a fer-ho ha sigut l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme (AVI), que el pròxim dimecres 8 de setembre commemorarà el Dia Mundial de la Màgia amb un “Gran Festival Màgic” en el qual proporcionarà una vesprada de diversió a les famílies de la localitat mentre continuen difonent aquesta disciplina artística entre la població.

L’espectacle, que es desenvoluparà a les 19:00 hores en l’Àgora del parc Central amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament, estarà presentat pel mag almussafeny J. L. Aleixandre i en ell actuaran Lluc el Màgic, Magic Mazo, Mago Ati i Toni Caballero. L’Ajuntament col·labora en la posada en marxa d’aquesta representació, en la qual se seguirà en tot moment el protocol anticovid. D’aquesta manera, serà imprescindible l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic i haurà de mantindre’s la distància de seguretat entre les persones assistents.

Trobada Internacional de Mags

Paral·lelament, AVI segueix embarcada en l’organització de la nova edició de la seua Trobada Internacional de Mags, que se celebrarà, si la pandèmia ho permet, del 22 al 27 de març de 2022. Tal com es va anunciar, serà un certamen molt especial, atés que Almussafes acollirà durant eixos dies el 37é Congrés Màgic Nacional. La convocatòria comptarà, com sol ser habitual des de fa quasi tres dècades, amb diverses gales, concursos, conferències i espectacles al carrer.