GENERAL

Toni González, alcalde d’Almussafes, visita INHAUS LAB.

INHAUS LAB, seu de Casas inHAUS, s’ubica en el Parc Tecnològic Joan Carles I d’Almussafes, un dels pols automobilístics a nivell nacional


INHAUS LAB, seu de Casas inHAUS en la població valenciana d’Almussafes, és un pol d’innovació en la tecnologia de la construcció. Una superfície de més de 4.000m2 on un equip de més de 70 persones treballen dia a dia en un I+D continu en la busca d’una millor qualitat que oferir als clients d’INHAUS.

Un espai en què s’unifiquen els processos del servici integral oferit al client; estudi d’arquitectura, showroom de materials, magatzem de materials i fàbrica de les vivendes. Tots els dies conviuen entre les seues parets arquitectes, enginyers de producció, tècnics, aparelladors, economistes, i operaris que treballen per un fi comú, fer la millor casa.
La seua ubicació se situa dins del Parc Industrial Joan Carles I, junt amb la factoria Ford Espanya i va ser inaugurat en 1996. La majoria de les empreses que conformen el parc industrial es dediquen al sector de l’automòbil i són proveïdores directes de la multinacional Ford. Esta àrea empresarial ha sigut promogut per la Generalitat Valenciana y l’Ajuntament d’Almussafes, a través del SEPIVA (empresa pública de la Generalitat Valenciana), i va ser dissenyat amb la col·laboració de Ford Espanya, aplicant la seua experiència logística en els processos productius del sector de l’automoció.

Casas inHAUS ha introduït en el procés de fabricació de les seues vivendes un sistema que beu de mecanització de fabricació de vehicles gràcies al control de rendiments, coordinació de producció, emmagatzematge i gestió de personal pel que un context com el del Parc Industrial Joan Carles I fa que les sinergies cresquen de forma natural.

Dins d’este context, Toni González, alcalde d’Almussafes que recentment ha revalidat la seua alcaldia després d’una primera legislatura, va visitar les instal·lacions d’INHAUS LAB junt amb part del seu gabinet. Durant la visita va tindre l’oportunitat de comprovar de primera mà la innovació en el sector de la construcció dutes a terme per Casas inHAUS que distribuïx les seues vivendes completament finalitzades des d’Almussafes a tot el territori nacional i França.

Categorías:GENERAL, INNOVACIÓ, NOTÍCIES