CULTURA

Teatre infantil en anglés, principal novetat de l’oferta de tallers d’Almussafes per a la temporada 2018-2019

La iniciativa de l’Escola Municipal de Teatre està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys i s’impartirà dimarts i dijous de 18.30 a 20 h.

El procés d’inscripció en els diferents cursos organitzats per l’Ajuntament d’Almussafes comença el pròxim 18 de setembre


El pròxim dimarts 18 de setembre començaran les inscripcions per a participar en els tallers socioculturals organitzats per l’Ajuntament d’Almussafes per a aquest curs 2018-2019. La principal novetat implementada en aquesta ocasió per la Regidoria de Cultura de la localitat és la creació d’un taller de teatre infantil en anglés, que s’impartirà dimarts i dijous i estarà dirigit a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys. El consistori municipal manté la resta de cursos impartits en l’anterior temporada, entre els quals s’inclouen els de pintura, ceràmica, arts escèniques i costura.

Les cinc escoles municipals que desenvolupen les seues respectives activitats en el Centre Cultural d’Almussafes es posen en marxa per a començar la nova temporada. A partir del mes d’octubre tornaran a obrir les seues portes per a facilitar a la ciutadania el desenvolupament de les seues habilitats i aficions i per aquest motiu el consistori municipal inicia el procés per a informar sobre l’oferta disponible i el funcionament de les inscripcions.

La gran novetat d’aquest curs 2018-2019 és la creació d’un taller infantil en anglés, “amb el qual la infància almussafenya podrà aprendre aquest idioma d’una manera divertida i mentre va coneixent la importància de la lectura i d’expressar les seues emocions a través de les arts escèniques”, destaca la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes, Teresa Iborra. La proposta està dirigida als menors de 8 a 12 anys i s’impartirà els dimarts i dijous de 18.30 a 20 hores.

L’oferta de l’Escola Municipal de Teatre prevista per a aquest nou curs es completa amb el taller de teatre infantil, dirigit a xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys, el dirigit a joves i adults d’a partir de 16 anys i el que es planteja per a la tercera edat, que s’imparteix de manera gratuïta per al col·lectiu de majors.

Davant l’èxit registrat, la Regidoria de Cultura manté en la seua oferta el taller d’iniciació al tall i confecció d’indumentària valenciana que va començar a impartir-se el passat curs, una activitat que complementa a l’altra proposta relacionada amb la costura, el taller de tall i confecció, que a causa del seu bon rendiment disposa ja d’un total de sis grups, tres d’iniciació i tres de perfeccionament.

Finalment, dos de les propostes amb major trajectòria en la població com són les arts plàstiques i la ceràmica continuaran oferint-se a la ciutadania. Concretament, continuen impartint-se els tallers de dibuix i pintura en les seues modalitats infantil, juvenil i d’adults i també els tallers de ceràmica infantil i d’adults.

“L’oferta és variada i abasta diferents disciplines que sabem que agraden als veïns i veïnes d’Almussafes, per la qual cosa estem segurs que novament funcionarà”, assegura Iborra. “Quan arriba setembre, el Centre Cultural d’Almussafes comença el seu habitual enrenou i ja no para d’acollir iniciatives fins al següent estiu. En aqueix sentit ressaltaria que això no ocorre solament perquè la ciutadania acudeix com a espectadora als espectacles que es programen, sinó que és protagonista de moltes de les propostes que es desenvolupen en la infraestructura, com és el cas d’aquests tallers”, explica.
 
Inscripcions i normativa
 
Les inscripcions per a tots els tallers, que podran realitzar-se tant de manera presencial en el Centre Cultural com a través de Serviweb, començaran el pròxim dimarts 18 de setembre a les 9 hores per als empadronats i s’obriran als no empadronats el 25 de setembre sempre que queden places disponibles en els diferents grups.

Tal com assenyala la normativa, tots els cursos són trimestrals i una vegada adquirida la plaça les activitats podran mantenir-se durant tot l’any sempre que es respecten els períodes de renovació. A més, cada persona podrà realitzar com a màxim la inscripció de dues persones. Amb l’arribada de setembre, el consistori municipal distribuirà l’oferta completa de cursos amb els seus respectius grups i horaris a la ciutadania.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES