ESPORTS

Set podis dels arquers d’Almussafes en el provincial de sala

El Club de Tir amb Arc incorpora quatre nous esportistes a la seua escola

L’entitat prepara ja la pròxima cita autonòmica en la modalitat de sala


Ahir diumenge dia 15 de gener, la ciutat de la Pobla de Vallbona va acollir una nova edició del campionat provincial de tir amb arc en la modalitat de sala per als arcs compost i recorb. El club de Tir amb Arc d’Almussafes va estar representat per huit dels seus arquers en les diferents categories, els que van aconseguir reunir un total de set medalles que ja engrosen l’imparable palmarés de l’entitat. Paral•lelament, es va disputar una competició, que va enfrontar als arquers de les escoles dels clubs d’Almussafes i els amfitrions de l’Arc Calderona. Van debutar en esta cita esportiva els jóvens esportistes Jade López, Guillem Iborra, Enric Moscardó i Mathias Cercel.

A les 8 del matí d’ahir diumenge es va inaugurar el XXI Campionat Provincial de Tir amb Arc en Sala en les instal•lacions esportives de la ciutat valenciana de La Pobla de Vallbona amb la sèrie classificatòria que va enfrontar als esportistes representants de clubs esportius de la Comunitat Valenciana que competien amb arcs compostos i recorbs.

Els huit arquers participants en la prova esportiva, representants del Club de Tir amb Arc d’Almussafes van aconseguir superar amb nota esta fase i es van enfrontar en les eliminatòries als altres esportistes classificats en l’esmentada competició.

L’entrega dels trofeus es va celebrar prop de les 14 hores. De nou, l’entitat esportiva va aconseguir importants resultats. De fet, els huit esportistes que es formen en l’Escola del club local van aconseguir les primeres posicions del podi. En concret, en la modalitat d’arc compost infantil, Beatriz Polo es va proclamar campiona, títol que també es va adjudicar Emilio Lucha en la modalitat d’arc olímpic i en categoria infantil. Per la seua banda, els arquers veterans Vicenta Palacios i José Vicente Polo també es van assegurar l’or en arc nu i arc compost, respectivament. Així mateix, els cadets Maria Gómez i Ferran Rodrigo es van adjudicar la segona plaça en arc olímpic i Yolanda Lucha, la tercera en la mateixa categoria. Finalment, Emilio Lucha, en olímpic Senior i en la seua segona incursió en esta modalitat, va aconseguir un meritori nové lloc.

Segons destaca el president del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, Miguel Ángel Ponce, “els arquers locals inicien ara els entrenaments per a afrontar l’autonòmic, que tindrà lloc diumenge que ve dia 22 en el barri valencià de Natzaret, així com la temporada de camp de tir a l’aire lliure”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES