ASSOCIACIONS

Quatre conjunts del Club Gimnàstica Almussafes es classifiquen per a la fase autonòmica del Campionat d’Espanya

Cinc de les gimnastes de l’entitat també superen el tram provincial de la Copa Base Individual en les proves disputades el 28 de setembre en Sueca

En total són 28 les esportistes que afrontaran la cita autonòmica representant al CEGA, dissabte que ve 5 d’octubre a Calp (Alacant)


Les xiques del Club Gimnàstica Almussafes (CEGA) estaran presents en la fase autonòmica del Campionat d’Espanya Conjunts Base i de la Copa Base Individual, que es disputarà dissabte que ve a Calp, després d’aconseguir la classificació el passat cap de setmana en Sueca. Quatre equips de l’entitat, així com el de la jove Carla Pastor, integrant del CEGA però cedida al Club Atzar, van destacar en el primer dels tornejos i altres cinc en el segon. Almussafes acollirà este divendres 4 d’octubre el Control de Selecció de Conjunts per a la Copa d’Espanya, d’on eixiran les representants de la Comunitat Valenciana en la Tercera Fase Nacional.

El Club Gimnàstica Almussafes (CEGA) triomfa en la fase provincial Castelló i València del Campionat d’Espanya de Conjunts Base i en la de la Copa Base Individual. Dissabte passat 28 de setembre, l’associació va aconseguir nombroses classificacions per a la fase autonòmica d’estos dos tornejos en les proves disputades en el Pavelló Cobert de la localitat riberenca de Sueca. Un total de 175 jóvens es van inscriure en esta convocatòria amb què les esportistes almussafenses van demostrar una vegada més el seu gran nivell.

Tots els conjunts del club participaran en les esmentades convocatòries. El Benjamí (primeres classificades i campiones provincials), l’Aleví P (sextes classificades), l’Aleví M (segones classificades i subcampiones provincials) i el Cadet (plata i subcampiones). A més, la gimnasta de l’entitat Carla Pastor, cedida al Club Atzar, també formarà part dels grups aspirants després d’aconseguir la quarta posició amb el seu equip. Totes elles lluitaran per aconseguir una plaça en la final nacional. Per la seua banda, en els exercicis de la Copa Base Individual, es van classificar Mireia Badia (sexta), Sara Moreno (octava), Alejandra Quero (sexta), Leire Andrade (sèptima), Alba Alfonso (dotzena) i Amanda Pons (novena).

Este divendres 4 d’octubre, el Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes acollirà el Control de Selecció de Conjunts per a la Copa d’Espanya, uns exàmens coordinats per la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana en què es triaran a les persones que representaran a la regió en la Tercera Fase Nacional. En la convocatòria, que serà a porta tancada, intervindran un total de 34 equips, dels quals tres representen al club d’Almussafes.