CULTURA

Quasi un centenar d’alumnes d’ESO i FPB de l’IES Almussafes celebren la seua graduació

Docents, estudiants i familiars es van donar cita en la sala d’actes del Centre Cultural


L’Institut d’Educació Secundària i Batxillerat d’Almussafes va viure ahir dimarts, 18 de juny, un dels seus dies grans amb la celebració de la cerimònia de graduació de l’alumnat de la promoció 2015-2019.

Més de 90 estudiants de quart de Secundària i de segon de Formació Professional Bàsica van ser els protagonistes de l’acte que, per primera vegada, va triar com a seu la dependència cultural.

El director del centre, Francesc Bastidas, el regidor d’Educació, Pau Bosch, i la presidenta de l’AMPA, Salomé Sirvente, van presidir la gala, en la que es van entregar diplomes i orles als cinc grups graduats.

Intervencions per part de les autoritats, de l’alumnat i dels tutors de les diferents classes van servir de reflexió en esta gran festa de la comunitat educativa que suposa un nou tancament del capítol acadèmic.

Un dels moments més emotius de la cerimònia es va viure amb la despedida pública que l’alumnat li va brindar a Marisa Perona, professora del centre des de la seua inauguració, que ara  finalitza la seua activitat docent com a conseqüència de la seua jubilació.

Va destacar, així mateix, la menció d’honor per les seues altes qualificacions, als alumnes Mar Rodríguez Girona, Marta Sabater Martí, Alba Clérigues Malet, Josep Chaqués Magraner i Elsa López San Fèlix.

Categories: CULTURA, EDUCACIÓ, NOTÍCIES