IGUALTAT

Quasi 500 persones clausuraran oficialment la I Setmana per la Igualtat d’Almussafes

473 persones assistiran al multitudinari sopar previst per a aquest divendres 11 de març en la Sala Cotonera d’Alzira


Hui es posa fi a la I Setmana per la Igualtat d’Almussafes. Després de set dies en els quals tant l’Ajuntament com les associacions integrades per dones s’han bolcat en oferir a la població espais per a promoure la necessària igualtat de tota la societat, el multitudinari sopar d’aquesta nit posarà la guinda. S’espera l’assistència de 473 persones, que podran traslladar-se fins al saló de banquets en els autobusos que el consistori posa a la disposició dels comensals.

S’acosta el final de la I Setmana per la Igualtat programada des de l’Ajuntament d’Almussafes i els preparatius per a celebrar-ho amb magnificència ja estan a punt. En total, s’han inscrit 473 persones per a participar en el tradicional sopar amb el qual es posa punt i final a set dies replets d’activitats diverses per a reivindicar i reflexionar sobre la importància de lluitar pel compliment dels drets de les dones i equiparar d’aquesta forma la seua situació amb la dels homes.

La commemoració serà hui divendres 11 de març en la Sala Cotonera d’Alzira. Els autobusos per a arribar fins a allí eixiran des de l’esplanada del Centre Cultural a partir de les 21 h. i per a poder assistir serà imprescindible la presentació del corresponent tiquet, adquirit en el termini establit per a açò, i el DNI, per la qual cosa cada entrada tindrà la condició de ser personal i intransferible.

Des de dissabte passat 5, s’ha anat desenvolupant una extensa programació en la qual les associacions locals integrades per dones han tingut un protagonisme especial, doncs han contribuït decisivament en l’organització d’un bon nombre d’activitats. Així, han anat intercalant-se les conferències amb la solidaritat i les arts escèniques, sense oblidar el marcat caràcter reivindicatiu del Dia Internacional de la Dona, celebrat dimarts passat 8.

Ahir dijous va ser una de les jornades amb un major volum de convocatòries. A les 15:30h es va realitzar una conferència informativa organitzada per l’Associació de Mestresses de casa “Tyrius” sobre consum titulada “Armes contra el frau”, en la qual l’advocada Amparo Mocholí va explicar com hem d’actuar enfront de possibles enganys. Posteriorment, a les 19:30 h., el tatami del Pavelló Poliesportiu Municipal va acollir un taller de defensa personal en el qual els assistents van aprendre algunes tècniques per a actuar davant situacions de perill.

I, a la nit, es va representar en la Sala d’Actes del Centre Cultural l’espectacle musical burlesc “Two ladies… or not two ladies”, en el qual els actors Noelia Pérez i Josep Zapater van delectar a l’abarrotat pati de butaques amb una història que combinava humor i drama i en el qual es realitzava un repàs d’alguns dels temes més representatius de la cançó francesa, el cabaret alemany, el pop i el jazz.

Categorías:IGUALTAT, NOTÍCIES