GENERAL

Protecció Civil d’Almussafes recull aliments i joguets per a les persones necessitades

El col·lectiu estarà present els dies 2 i 3 de gener en la fira d’oci familiar Miraquebé per a continuar amb aquesta campanya solidària

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic, agraeix “el lliurament constant” dels seus integrants “al llarg de tot l’any”


Les persones que integren l’Agrupació Local de Protecció Civil d’Almussafes estan duent a terme aquests dies de Nadal una campanya de recollida d’aliments i joguets per a les persones necessitades de la població. L’entitat va estar present en el Mercat de Nadal, celebrat els dies 22 i 23 de desembre, i tornarà a col·locar el seu estand en la fira d’oci familiar Miraquebé, que se celebrarà els dies 2 i 3 de gener en el Pavelló Poliesportiu Municipal.

Els productes que s’aconseguisquen al llarg d’aquestes quatre jornades solidàries seran entregats al Departament municipal de Benestar Social perquè es distribuïsquen entre les famílies amb menys recursos. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic, agraeix “el lliurament constant que realitzen els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil al llarg de tot l’any, que sempre estan disponibles quan se’ls crida per a col·laborar amb la població”.

Protecció Civil d’Almussafes recull aliments i joguets per a les persones necessitades