CELEBRACIONS

Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic per a tres exalumnes del CEIP Almassaf d’Almussafes

Els estudiants Paula Guillén Pedrón, Joan Marí Cuerda i Raquel Oliver Garcerán van finalitzar tercer cicle d’educació primària amb una nota mitjana de deu


La Conselleria d’Educació ha publicat la resolució de concessió dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària corresponents al curs educatiu 2019-2020. Tres exalumnes del CEIP Almassaf d’Almussafes, els estudiants Raquel Oliver Garcerán, Joan Marí Cuerda i Paula Guillén Pedrón, que enguany cursen primer de l’ESO en l’institut, van concloure la seua formació d’educació primària a l’escola amb una nota mitjana de 10. Juntament amb altres xiquets i xiquetes procedents de més de centres educatius públics, concertats i privats de la Comunitat, rebran el seu guardó en un acte acadèmic organitzat a aquest efecte.

El col.legi Almassaf d’Almussafes celebra la concessió del reconeixement al rendiment acadèmic de tres dels seus antics estudiants. En concret, en la resolució de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació publicada el passat 21 d’octubre en el DOGV, els exalumnes del centre educatiu Joan Marí Cuerda, Raquel Oliver Garcerán i Paula Guillén Pedrón apareixen en el llistat dels guardonats amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària del curs 2019-2020.

Aquesta és la desena convocatòria d’uns guardons amb els quals la Generalitat Valenciana ha reconegut el treball i els resultats de tots els escolars que van finalitzar els seus estudis de primària en centres públics, concertats i privats de la Comunitat l’any passat acadèmic 2019-2020 amb una nota mitjana de 10.

Els tres rebran diplomes a l’excel.lència expedits per la Conselleria d’Educació i el premi extraordinari obtingut constarà en els seus expedients acadèmics.