NOTÍCIES

Nova setmana de neteja a Almussafes


Almussafes suma una nova setmana de neteja integral, encara que en esta ocasió el calendari planificat no s’ha pogut complir en la seua totalitat, al detectar-se una avaria en la màquina encarregada de la neteja amb aigua a pressió que ha impedit l’execució dels treballs en el carrer Sant Cristòfol. A este imprevist de caràcter tècnic s’ha afegit una nova complicació referida a les condicions climatològiques actuals, ja que la pluja ha afectat negativament el correcte avanç dels treballs previstos.

No obstant això, durant les passades jornades els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, en col•laboració amb els treballadors de l’Emcorp i Emcord, han pogut escometre algunes intervencions com la neteja de les basses del Parc del Sagrario i la reparació de les fugues d’aigua existents per al futur farcit.

Així mateix, s’ha procedit a la neteja dels aparcaments del polígon industrial i del camp de futbol municipal, a més de donar continuïtat al manteniment i neteja diària de les zones verdes de la localitat.

Finalment, els operaris han arreglat el Camp de Tir amb la finalitat de deixar l’espai preparat per a l’arribada dels escolars que, el passat 31 de gener, van celebrar el Dia de l’Arbre amb una plantació multitudinària.

Atés que l’avaria comentada amb anterioritat ja s’ha solucionat hui divendres, 2 de febrer, la setmana que ve es reprendrà, amb total normalitat i sempre que el temps ho permeta, el pla exhaustiu de neteja del carrer Sant Cristòfol, així com el planning d’actuacions previstes.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME