FORMACIÓ

Nova convocatòria de cursos d’Aula Mentor

Des d’Aula Mentor obrim una nova convocatòria de cursos gratuïts Mentor en Obert. La inscripció als cursos podrà realitzar-se de manera gratuïta a través de qualsevol de les Aules Mentor de referència. Per fer-ho, caldrà que escrigues un correu electrònic a l’Aula i que indiques quin curs t’interessa realitzar, dins del termini establert, el qual es comprén entre el 25 de març i el 6 d’abril de 2021. Els cursos disposen de places limitades que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. La formació començarà el dia 12 d’abril. Aquests cursos no tenen examen presencial i, per tant, només s’emetrà el certificat d’aprofitament o d’assistència que emet Cisco, en cas dels seus cursos, o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

Els cursos de la convocatòria de Mentor en Obert de març de 2020 són els següents:

Linux Essentials (CISCO): Curs d’introducció sobre el sistema operatiu Linux, que ha estat desenvolupat per NDG. Cada vegada és més important conéixer aquest sistema operatiu àmpliament estés al món dels servidors d’Internet, en alguns equips d’usuari, en telèfons d’última generació, en equips de seguretat i en un llarg etcètera de sistemes. L’alumnat realitzarà pràctiques amb una màquina virtual des del començament del curs. Duració del curs: 2 mesos.

Introducció a l’Internet de les coses (CISCO): L’accés a Internet cada vegada major en combinació amb un nombre també cada vegada major de dispositius dissenyats per a connectar-se està generant una quantitat il·limitada d’oportunitats. Tot estarà connectat! No cal tindre coneixements previs del tema. Aquest curs pot fer-lo qualsevol persona interessada en el món de la connectivitat de totes les coses amb un nivell mitjà de coneixements d’informàtica. Duració del curs: 2 mesos.

Introducció a la Ciberseguretat (CISCO): El món interconnectat actual ens torna a tots més vulnerables als ciberatacs. Ja siga perquè t’atrau des del punt de vista laboral o simplement perquè t’interessa estar protegit en línia i a les xarxes socials, aquest curs introductori és per a tu. Exploraràs les cibertendències, les amenaces i la qüestió de la ciberseguretat d’una manera rellevant. A més, aprendràs a protegir la teua privacitat en línia, coneixeràs més sobre els reptes que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives. Duració del curs: 2 mesos.

Emprenedoria Digital (CISCO): Se centra en l’ensenyament d’actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials crítiques amb l’objectiu d’afavorir que triomfes al lloc de treball del segle XXI. Aquest curs està dissenyat per ajudar-te a perfeccionar les habilitats que utilitzaries com a empleat/ada en qualsevol treball. Moltes de les habilitats que aprendràs en aquest curs es coneixen com a habilitats interpersonals. Duració del curs: 2 mesos.

Iniciació a Salesforce: Salesforce és un conjunt de programes, la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, cosa que al món empresarial es coneix com a Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l’eina i proporciona els coneixements necessaris per abordar una primera explotació. Duració del curs: 3 mesos.

Administració de Salesforce: El curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés en aprendre sobre processos de vendes o sobre eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Encara que no és necessari realitzar prèviament el curs Introducció a Salesforce d’Aula Mentor, això permetrà una gestió més fàcil de la plataforma i el fet de poder finalitzar el curs en el temps estipulat. Duració del curs: 2 mesos.

Iniciació a la Física: En aquest curs s’estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d’energia. Duració del curs: 2 mesos.

*Nota: La matrícula en tots els cursos d’aquesta convocatòria, inclosos els de CISCO (Ciberseguretat, Emprenedoria Digital, Linux Essentials, Internet de les coses), s’ha de fer en les aules Mentor. Si un usuari es registra directament a la pàgina de CISCO, aqueixa matrícula no estarà inclosa en la convocatòria en obert de Mentor i no disposarà d’atenció tutorial.

Termini d’inscripció: del 25 de març al 6 d’abril.

Inici dels cursos: els cursos començaran el 12 d’abril, encara que en el cas que quedaren places disponibles podríem ampliar el termini de matriculació per a admetre a més alumnes.

Cursos oferits:

  • Iniciació a la física
  • Introducció a la ciberseguretat
  • Introducció a l’Internet de les coses
  • Emprenedoria Digital
  • Linux Essentials (v.1.)
  • Iniciació al Salesforce
  • Administrador de Salesforce