ALTRES ACTIVITATS

Nit de poesia musicalizada en el Centre Cultural Andalús d’Almussafes

La quinta edició de la iniciativa s’emmarca en l’agenda d’actes commemoratius de la Setmana Cultural


El Centre Cultural Andalús d’Almussafes continua desplegant els actes que doten de contingut la seua Setmana Cultural 2019. La vetlada d’ahir dijous 14 va estar protagonitzada pel recital poètic amb música en directe, en el que es va posar veu a versos de reconegudes figures del món literari com a Gloria Fuertes, Vicent Andrés Estellés o Pablo Neruda, entre altres.

Dos guitarres, un violí i un acordió van inaugurar la quinta edició de la nit literària, inaugurada a les 21 hores d’ahir dijous, 14 de novembre, en la seu del Centre Cultural Andalús d’Almussafes. Després de la interpretació d’una havanera, va donar començament el recital poètic, que va comptar amb un total de 14 persones com a protagonistes, coordinades totes elles per la sòcia de l’entitat cultural, Francisca Guisat.

La magistral interpretació dels versos, la qualitat dels músics i la varietat de les essències poètiques dels autors triats per a la vetlada van dibuixar un escenari en què la calidesa i els sentiments abocats van traspassar les pròpies taules per a injectar-se directament entre el públic assistent.

El president de l’associació, Manuel Anales, va clausurar la nit poètica amb unes paraules d’agraïment a les persones assistents i a tot l’equip que va omplir d’art l’escenari d’un Centre Cultural Andalús en què encara es pot visitar l’exposició retrospectiva ‘Les nostres Reines 2001/2019’, inaugurada dilluns passat 11, coincidint amb l’obertura oficial de la setmana de celebració.

El dia gran d’esta commemoració, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes, serà el diumenge 17, jornada en què s’oficiarà una missa rociera en l’església parroquial cantada pel cor ‘Al alba’, pertanyent a l’entitat, i una menjar de germandat. Així mateix, està previst que a les 16 hores, els artistes locals de la pròpia entitat representen el sainet “La real gana” i que durant la jornada els més menuts puguen disfrutar d’un castell unflable.