ESPORTS

Nerea López, medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala

Al seu costat, van estar presents en representació del Club de Tir amb Arc d’Almussafes Ferran Rodrigo, María Gómez i Yolanda Lucha

Nerea López i Ferran Rodrigo van aconseguir arribar a quarts en la modalitat per equips representant a la Comunitat Valenciana


El Club Tir amb Arc d’Almussafes continua destacant. El cap de setmana passat, Nerea López va aconseguir la tercera plaça en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala celebrat en la localitat de Fuengirola, a Màlaga. Al seu costat van viatjar també els arquers locals Ferran Rodrigo, María Gómez i Yolanda Lucha, aconseguint tot ells altes puntuacions. En només dues setmanes, l’entitat es traslladarà fins a Pamplona per a disputar el Campionat d’Espanya Cadets i Menors de 14 anys, en el qual estarà representada per cinc arquers.

La localitat malaguenya de Fuengirola va acollir el cap de setmana passat del 3, 4 i 5 de febrer el Campionat de Tir amb Arc en Sala, un trofeu en el qual la almussafenya Nerea López va aconseguir penjar-se la medalla de bronze gràcies a un contundent 7-1 en la fase en la qual es decidia aquest tercer lloc. Nerea es va plantar en les semifinals que es van disputar durant la jornada del dissabte. En ella, es va enfrontar a la seua companya d’entrenaments, Alicia Marín, en un tiratge molt ajustat. Finalment, després de dos empats va perdre l’eliminatòria i es va centrar en la seua lluita per una tercera posició.

Al seu costat es van traslladar al campionat tres arquers més. Ferran Rodrigo, María Gómez i Yolanda Lucha, tots ells en edat cadet però competint en Juniors, es van esforçar en les sèries classificatòries del divendres i aconseguint altes puntuacions. Ferran i Yolanda van obtenir la passada a 1/16 però no van poder accedir a vuitens.

El diumenge va ser el torn del Campionat per Equips de Comunitats Autònomes, en el qual Ferran i Nerea, aquesta última formant-se en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, van competir al costat de Marc Picó, de Xixona, per aconseguir una destacada posició. Finalment, van arribar a quarts i situar-se entre els vuit millors equips.
“Cal tenir en compte que es tracta d’una modalitat molt exigent i estressant, ja que es tira a una distància de 18 metres sobre una diana on el 10 és un poc més gran que una moneda de 2 euros”, destaca el seu entrenador, Marcos López.

En només dues setmanes, els dies 18 i 19 de febrer, el Club de Tir amb Arc d’Almussafes es desplaçarà fins a Pamplona per a disputar el Campionat d’Espanya Cadets i Menors de 14 anys, en el qual participarà amb 5 arquers, María Gómez, Yolanda Lucha, Beatriz Polo, Ferran Rodrigo i Emilio Lucha.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES