ESPORTS

Mig centenar de gimnastes es formen a Almussafes com a jutges

La sala de conferències del Centre Cultural acull aquest curs, al qual assisteixen persones de tota Espanya, durant dos caps de setmana

La presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, entitat que organitza les sessions, inaugurà oficialment el curs el passat 1 de febrer


Al voltant de cinquanta esportistes es preparen a Almussafes per a obtindre el títol de jutge i jutgessa de gimnàstica rítmica Nivell 1. La Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana ha triat el Centre Cultural de la localitat per a celebrar el curs teòric-pràctic amb el qual les persones participants podran avaluar els exercicis realitzats en les competicions. Les sessions, que es van desenvolupar el passat cap de setmana i conclouran el pròxim, inclouen un examen final, que tindrà lloc aquest diumenge 10 de febrer de 12 a 15 hores.

La Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana (FGCV) va iniciar el passat divendres 1 de febrer a la sala de conferències del Centre Cultural d’Almussafes el Curs de Jutge de Rítmica Nivell 1, en el qual estan participant mig centenar d’esportistes de tota Espanya amb llicència federativa nacional homologada i algunes d’elles amb el títol oficial d’entrenadora d’aquesta disciplina esportiva.

La infraestructura pública almussafenya, que acull les sessions teòriques i pràctiques d’aquest curs per intermediació del club local CEGA, que va començar la seua activitat en 2006 i des de llavors ha aconseguit gran quantitat d’assoliments en competicions autonòmiques i nacionals, es va inaugurar el mateix divendres 1 a les 17 hores amb la presència de la presidenta de la FGCV, Concepción Rico Canet, qui recentment ha sigut reelegida com a màxima representant de l’organisme.

Les persones inscrites en la formació, impartida per les jutgesses internacionals Mª José Bonet (responsable de jutges de FGCV), Magdalena Hossain i María Maluenda, ja han superat més de la meitat de les 36 hores recollides en el programa de continguts, atés que el passat cap de setmana van assistir a diferents sessions el divendres de 17 a 21 hores, el dissabte de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores i el diumenge de 9 a 12 hores. Aquest cap de setmana es repetirà l’estructura del programa, després del que realitzaran un examen teòric i pràctic el mateix diumenge 10 de febrer de 12 a 15 hores.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES