FESTES

Més de 1.100 almussafenys es reuneixen en el ja tradicional sopar de quintes

El pati del CEIP Almassaf va acollir el passat dissabte 1 de juliol aquest multitudinari esdeveniment organitzat pels Clavaris i Clavariesses 2017

Durant la vetlada es va lliurar el premi a la millor samarreta i els participants van gaudir de la primera revetla de les programades per a aquest mes de juliol


El passat dissabte 1 de juliol es va celebrar a Almussafes un dels actes més multitudinaris de tots els que integren la programació de les seues festes patronals, el sopar de les quintes. Més de 1.100 veïns i veïnes de totes les edats van participar en aquesta curiosa iniciativa que per una nit va reunir en el pati del CEIP Almassaf als ciutadans del municipi en funció de l’any en el qual van nàixer. Els Clavaris i les Clavariesses del 2017, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, foren els encarregats d’organitzar tota la infraestructura necessària per a aconseguir que l’activitat fóra un èxit. La quinta de 1985 va aconseguir el premi a la millor samarreta i la de 1977 va recollir el guardó a la més nombrosa.

La iniciativa va sorgir fa només tres anys, però ja en la seua segona edició es va confirmar que es tractava d’una de les activitats que concitava major expectació per part dels veïns i veïnes de totes les programades per al període festiu del mes de juliol. El quart sopar de quintes d’Almussafes, que es va celebrar el passat dissabte 1 de juliol en el pati del col·legi Almassaf de la localitat, va tornar a demostrar l’interés dels ciutadans a assistir a un esdeveniment en el qual els seus organitzadors, els Clavaris i Clavariesses 2017, brinden als almussafenys l’oportunitat de retrobar-se per una nit amb companys d’escola, antics amics i persones de la seua mateixa edat per a compartir amb ells una vetlada divertida.

En total, el multitudinari esdeveniment va reunir a més de 1.100 persones, que van ser distribuïdes en grans taulers per la zona d’esbarjo de la infraestructura educativa i en funció de l’any de naixement. Concretament, es van inscriure veïns des de la quinta de 1999, els que enguany compleixen la seua majoria d’edat, aconseguint el que probablement siga un dels actes més transversals quant al que franja d’edat es refereix. Cadascun va abonar 6 € pel seu tiquet, que incloïa aperitiu, beguda i postres.

De nou, les samarretes commemoratives realitzades amb motiu del sopar van ser l’element més cridaner de la vetlada i, com cada any, l’originalitat va tenir la seua recompensa. La samarreta de la quinta de 1985, la dels joves que aquest 2017 compleixen 32 anys, i que portava fotos impreses de quan eren xicotets, es va convertir per al jurat en la mereixedora del primer lloc d’aquest particular concurs d’indumentària. Per la seua banda, la quinta més nombrosa fou la de 1977, que va reunir a 59 veïns i veïnes. També reberen reconeixement els nascuts l’any 1967 i que enguany compleixen mig segle de vida.

La música de la macrodiscomòbil instal·lada en l’escenari, i que va sonar fins a la matinada, fou el colofó a una vetlada en la qual una gran quantitat de quintes diferents van gaudir d’un esdeveniment en el qual l’Ajuntament d’Almussafes col·labora activament amb la cessió de l’espai i en l’apartat de la logística.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES