CULTURA

Mª Carmen Sáez presenta el seu llibre ‘Les hores imprecises’ a Almussafes

L’escriptora almussafenya va obtindre en 2018 el Premi Marià Manent de Poesia, guardó que es concedeix en la localitat barcelonina de Premià de Dalt

L’acte es durà a terme aquest divendres 22 de març a les 19.30 hores en la cafeteria del Centre Cultural


Aquest divendres 22 de març a les 19.30 hores, l’escriptora almussafenya Mª Carmen Sáez presentarà a Almussafes el seu nou llibre, ‘Les hores imprecises’, publicat per Quaderns de la Font del Cargol – Cossetània. L’acte, que se celebrarà en la cafeteria del Centre Cultural, comptarà amb la presència de Berna Blanch, Víctor Iborra i Tamara Real i en el mateix Sáez, Amparo Medina i Alicia Benavent llegiran diversos textos amb acompanyament musical de Néstor Mont i veu de Presen Martínez. Amb aquesta obra, la poeta va guanyar en 2018 el 42 Premi Marià Manent de Poesia a Premià de Dalt (Barcelona).

La poesia torna a protagonitzar un dels actes de l’agenda cultural de l’Ajuntament d’Almussafes. La cafeteria del Centre Cultural acollirà aquest divendres 22 de març a les 19.30 hores la presentació del llibre ‘Les hores imprecises’, de l’escriptora local Mª Carmen Sáez Lorente.

L’almussafenya, que va obtindre recentment amb aquesta obra el 42 Premi Marià Manent de Poesia de 2018 en el municipi barceloní de Premià de Dalt, explicarà a les persones assistents les motivacions que li han portat a plasmar les seues inquietuds en aquest nou treball literari editat per Cossetània Edicions.

Durant l’acte, que serà a càrrec de Berna Blanch, Víctor Iborra i Tamara Real, l’autora llegirà alguns poemes al costat d’Amparo Medina i Alicia Benavent amb l’acompanyament musical de Néstor Mont i Presen Martínez, que va oferir durant la IV Setmana per la Igualtat en companyia de Sáez el recital ‘Ratlles a l’aire’.

Tal com ressalta l’editorial, els poemes de ‘Les hores imprecises’ “il·luminen el corrent imparable i canviant del temps viscut, la senda de l’existència que transitem a les palpentes i a penes intuïm. L’allunyament i l’aproximació, l’intercanvi i la transformació recíproca dels nostres mons interiors i exteriors”.

Després d’aquesta primera presentació de l’obra, l’autora portarà el seu talent a la Fira del Llibre de Valencia d’aquest mes d’abril, a Girona el pròxim mes de maig i a Premià de Dalt, el 10 de maig.

Mª Carmen Sáez és escriptora, poeta, guionista, professora de teatre, actriu i animadora cultural. Al llarg de la seua trajectòria professional ha publicat diferents llibres, entre els quals es troben ‘Carla i el circ dels cacauets (1999), ‘El malvat Pacuco’ (2003), ‘Cercant ocells d’aigua’ (2009), ‘Illa retrobada’ (2010), ‘Unes espardenyes de Jaragua’ (2012), ‘Un somriure per a Tandapata’ (2013), ‘Misteri a la mansió Lumpini’ (2014), ‘El costum dels crepuscles’ (2014), ‘La remor del vent’ (2016) i ‘Les gallinetes de dol’ (2017). A més del Premi Marià Manent de Poesia, ha obtingut també els premis Ciutat de Torrent 2008, Vila de Puçol 2009 i Astoria de Creació Teatral 2019.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES