EDUCACIÓ

L’IES Almussafes obté el lloc 22 de la Comunitat Valenciana en les proves de selectivitat

El centre escolar s’ha situat, a més, en la tercera posició de la Ribera, després de l’IES Torís i La Puríssima d’Alzira

Els 20 alumnes de l’institut que s’han presentat a aquests exàmens han aconseguit una mitjana de 7,43


L’IES Almussafes supera amb èxit les proves d’accés a la universitat després d’obtenir el lloc 22 entre els 454 centres valencians que es presentaven a la convocatòria. El 100% dels 20 alumnes del centre que van acudir als exàmens han aconseguit superar el procés amb una qualificació d’apte, obtenint l’institut una mitjana de 7,43. En la classificació comarcal, l’IES Almussafes ha quedat en el tercer lloc, després de l’IES Torís i la Puríssima d’Alzira.

La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ja ha publicat els resultats de les proves d’accés a la universitat i les xifres no poden ser més satisfactòries per a la comunitat educativa almussafenya. L’IES de la localitat, que acudia a la convocatòria amb un total de 20 alumnes, ha aconseguit situar-se en el lloc 22 dels 454 centres públics, concertats i privats valencians participants en les citades proves selectives. A més, l’institut es troba dins del 61% dels centres que han aconseguit ple d’aprovats.

A nivell comarcal, els resultats també suposen un recolzament a la gestió realitzada per l’equip docent encarregat de la formació dels alumnes matriculats en el centre, atès que, amb una mitjana de 7,43, s’ha posicionat en tercer lloc, després de l’IES Torís i La Puríssima d’Alzira. Dels 659 alumnes procedents de centres de la comarca, 644 han aconseguit l’accés a alguna de les carreres oferides per les universitats.
 
Admesos curs 2017-2018
 
El passat dimecres 12 de juliol, es va publicar en el tauler d’anuncis de l’institut d’ensenyaments mitjans de la població el llistat provisional de persones admeses en ESO, cicles formatius i batxillerat per al pròxim curs 2017-2018. Després del corresponent període de reclamació, el 18 de juliol es donarà a conèixer el llistat definitiu de cicles formatius i l’endemà, el dia 19, es farà el propi amb els admesos definitius en ESO i batxillerat.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES