CELEBRACIONS

L’IES Almussafes gradua a 41 estudiants de Batxillerat

La promoció 2017-2019 registra dos mencions honorífiques

L’acte multitudinari es va celebrar divendres passat, 24 de maig, en el Centre Cultural


L’Institut d’Educació Secundària i Batxillerat d’Almussafes contínua despedint amb honors a generacions d’estudiants que tanquen el cicle del Batxillerat en les seues instal·lacions. La desé quinta promoció de jóvens que han cursat els seus estudis en el centre durant els últims dos anys va celebrar la cerimònia pública de la seua graduació, divendres passat 24 de maig. Per quart any consecutiu, l’IES va triar la sala d’actes del Centre Cultural per a celebrar la gala en què els 41 alumnes graduats van rebre els diplomes i orles del curs 2017-2019, amb  les seues famílies, amistats i professorat com a espectadors d’excepció. L’alcalde, Toni González, el director del centre, Francesc Bastidas, i la presidenta de l’AMPA, Salomé Sirvente, van compartir amb la comunitat educativa este nou tancament del capítol acadèmic.

Un any més, l’IES Almussafes va brindar una emotiva despedida oficial a la promoció d’estudiants de Batxillerat 2017-2019.  Els 26 alumnes que han superat el segon cicle de batxillerat de l’especialitat de Ciències i els 15 d’Humanitats van rebre els corresponents diplomes de graduació i orles del curs de la mà de les autoritats.

Francesc Bastidas va obrir oficialment la cerimònia educativa, que van presentar els alumnes Nexus Aguayo i Emily Cevallos i que va congregar a  professorat, pares, mares i estudiants en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes, a partir de les 19 hores de divendres passat.

Toni González també va compartir amb els 41 alumnes que acaben de finalitzar els seus estudis de segon de batxillerat en el centre educatiu la cerimònia pública de la seua graduació. Durant la seua intervenció, va felicitar al grup de graduats, dels que va dir que “han construït coneixement amb gran entusiasme, voluntat i esforç, capitanejats per un gran equip docent, i que ara estan preparats per a afrontar una nova etapa en el món acadèmic”. Per la seua banda, Salomé Sirvente, va dedicar unes emotives i enriquidores paraules a l’alumnat i va tindre una presència activa durant l’acte públic, igual que els tutors d’ambdós especialitats, Joan Carles Ors i Miguel Ángel Herrero.

Enguany, també s’ha destacat als dos estudiants que han conclòs el cicle de batxillerat amb matrícula d’honor, Nexus Aguayo i Gema Magraner, dos mencions honorífiques que culminen l’excel·lent rendiment general de la promoció que destacar per la seua nota mitjana i que ha acontentat molt gratament a l’equip de professors.

Des de la direcció del centre educatiu s’assegura que esta promoció serà clara candidata a continuar amb els bons resultats en les proves PAU que, des de fa anys, aconseguix un cent per cent d’aprovats i continuarà posicionant a l’IES Almussafes en el rànquing dels millors centres de la Comunitat Valenciana per mitja de Batxillerat i proves PAU, entre altres indicadors.

Durant l’acte, es va celebrar la despedida oficial de la professora Marisa Perona, qui tanca la seua trajectòria professional com a docent després d’haver exercit de professora, primer en el CEIP Almassaf i, posteriorment en l’IES Almussafes.

Els propis estudiants protagonistes de l’acte van projectar vídeos amb imatges que retrataven els millors records del seu pas per l’Institut, l’alumnat de primer de secundaria interpretà un tema amb la flauta dolça i l’Associació de Mares i Pares va invitar tots els assistents a un àgape en el propi Centre Cultural amb què es va clausurar al cerimònia de graduació.