ESPORTS

L’esport, aposta prioritària per a la nova temporada a Almussafes

L’Ajuntament de la població inicia el pròxim dimecres 18 de setembre les inscripcions per a participar en els cursos oferits

La programació completa, en la qual es recullen més d’una trentena d’activitats diferents, pot consultar-se en el portal web municipal


L’Ajuntament d’Almussafes acaba de presentar l’oferta de cursos i activitats esportives per a la nova temporada. Les inscripcions es duran a terme a partir del pròxim dimecres 18 de setembre en el Pavelló Poliesportiu Municipal, en el Centre d’Informació Juvenil i en la plataforma ServiWeb, a la qual pot accedir-se des de www.almussafes.net, on també pot consultar-se amb detall la normativa que regeix el funcionament d’aquests serveis. “Crec que abastem un ampli i variat ventall de propostes que poden atraure a tota la població, independentment de la seua edat, nivell d’entrenament i aficions. Això, unit a la qualitat de les instal·lacions i als mòdics preus, subvencionats amb fons municipals, ens situen com un servei de categoria superior”, afirma l’edil d’Esports, Pau Bosch.

El pròxim dimecres 18 de setembre, l’Ajuntament d’Almussafes iniciarà les inscripcions perquè les persones empadronades puguen participar en les diferents activitats esportives organitzades pel consistori municipal per a la temporada 2019-2020. Igual que en 2018, les matrícules es duran a terme a partir de les 9 hores, tant en les recepcions del Pavelló Poliesportiu Municipal i el Centre d’Informació Juvenil com a través del portal web www.almussafes.net, mitjançant la plataforma ServiWeb. Una setmana després, el dia 25, les inscripcions s’obriran a les persones que no estiguen empadronades en el municipi, sempre que queden places disponibles.

La ciutadania almussafenya pot optar un any més entre una àmplia gamma de disciplines esportives, totes elles impartides per professionals especialitzats i amb diferents horaris per a adaptar-se a les necessitats de les persones usuàries. De fet, es manté el sistema denominat ‘Com tu vulgues’, que permet dissenyar els dies i serveis. “A més, en la majoria dels casos s’ofereixen sessions per a diferents nivells, la qual cosa facilita l’accés, independentment de l’experiència que es tinga”, explica el regidor d’Esports, Pau Bosch.

El Pavelló Poliesportiu Municipal ofereix fins a un total de 23 activitats diferents, entre les quals es troben gimnàstica de manteniment, gym-pilates, aeròbic, fitness, balls de saló, dansa moderna, aero-llatí, TRX, zumba, Boollywood, tonificació, cardio-gym, musculació i ‘Tot ritme’. A més, continuarà en marxa el curs d’activitat física adaptada, les destinades al col·lectiu de majors, que inclouen way tan Kong i relaxacions, i els serveis d’entrenament virtual i de musculació amb assistència de tècnic especialista.

“Crec que abastem un ampli i variat ventall de propostes que poden atraure a tota la població, independentment de la seua edat, nivell d’entrenament i aficions. Això, unit a la qualitat de les instal·lacions i als mòdics preus, subvencionats amb fons municipals, ens situen com un servei de categoria superior”, assegura Bosch.

 

Activitats aquàtiques

La piscina coberta, que en 2020 serà sotmesa a una modernització total, també continuarà impartint classes de natació per a tota mena de públic, atés que de cada modalitat s’ofereixen diferents nivells. Així, les persones amants de l’aigua podran gaudir de l’esport en aquest mitjà gràcies a les activitats de natació per a bebés, xiquets i xiquetes, adults i majors. També s’ha deixat espai en la programació per a sessions dirigides a embarassades, a exercicis terapèutics i a fomentar el manteniment. Finalment, les persones que treballen a torns poden optar per la modalitat ‘Empreses’, en la qual els horaris s’adapten a la jornada laboral de les persones participants.

“A tot això cal unir la possibilitat d’utilitzar les instal·lacions per lliure, bé en aquelles activitats que ho permeten com reservant pistes en el poliesportiu i en el recinte situat en el polígon industrial. Per tant, les possibilitats són molt àmplies i des de l’Ajuntament d’Almussafes el que volem és que la ciutadania s’inscriga en aquelles modalitats que més els agraden i que, en definitiva, practique exercici físic per a millorar el seu estat de salut”, conclou l’edil.

En aquest sentit, la Regidoria d’Esports presenta l’opció si fer-se soci o sòcia, un servei que permet gaudir de la utilització de les instal·lacions esportives, sense limitació d’usos i dies, sempre que no es trobe amb el número màxim d’usuaris permés per normativa o llogat per altres usuaris o clubs. Aquest servei permet gaudir de descomptes del 50% en activitats dirigides per monitor i del 20% en cursos i tallers de formació organitzats des d’aquest departament municipal.

La informació completa sobre l’oferta d’activitats esportives per a la temporada 2019-2020 pot consultar-se en www.almussafes.net i en els fullets que s’estan distribuint en els domicilis de la localitat.