MANTENIMENT i NETEJA

Les reparacions de paviment i la neteja amb aigua a pressió, entre les últimes actuacions de manteniment i neteja a Almussafes

El consistori ha renovat algunes de les papereres per als excrements de les mascotes situades en les zones verdes


Les brigades de neteja i manteniment de l’Ajuntament d’Almussafes continuen amb les seues labors per a aconseguir que els espais públics del terme municipal de la població estiguen a l’altura de les necessitats de seguretat i estètiques exigides per la ciutadania. En aquest sentit, del dilluns 30 de setembre al divendres 11 d’octubre, les intervencions realitzades per la Regidoria d’Obres i Serveis es van centrar tant en carrers com en zones verdes.

Als parcs del nucli urbà es van instal·lar noves papereres per als excrements de les mascotes i es van dur a terme diferents reparacions per a garantir el bon estat del paviment. Així mateix, també es va actuar sobre la via pública i les voreres, on es van substituir algunes tapes de l’enllumenat públic situades en el sòl.

Pel que fa a la neteja, els operaris del consistori van dedicar diverses jornades a sanejar amb aigua a pressió la zona del Mercat Municipal i l’entorn dels espais situats al costat de les illes de reciclatge enterrades. Finalment, el departament coordinat per l’edil Jaime Wic també va actuar sobre la brutícia generada en les voreres i sota els contenidors col·locats en l’exterior.

La ciutadania pot consultar i localitzar la totalitat de les actuacions completades en un mapa interactiu https://goo.gl/psfErP