FESTES

Les flors protagonitzen el “Mig Any Faller” d’Almussafes

La Junta Local Fallera va reunir a 480 fallers i falleres en la sexta edició de l’esdeveniment

La jornada festiva, que va incloure sopar i discomòbil, es va celebrar novament en el pati del CEIP Almassaf


Les tres comissions falleres d’Almussafes es van donar cita, dissabte passat 16 de setembre, a les 21.30 hores, en el pati del Col·legi Almassaf per a despedir l’estiu i iniciar el compte arrere de les Falles 2018. Una festa “Flower Power” ha sigut l’aposta d’enguany de la Junta Local Fallera per a celebrar el “Mig Any Faller” 2017, una commemoració que enguany ha aconseguit congregar a quasi 500 assistents, els que a més d’un sopar de germandat, van disfrutar de ball i diversió posterior amb una discomòbil que, segons l’organització, “va ser tot un èxit”.

La Junta Local Fallera d’Almussafes, en col·laboració amb la corporació municipal, el Soho Gin Club i les tres comissions falleres de la localitat ha celebrat, per sext any consecutiu, una jornada de convivència conjunta per a posar el passador d’or al final de l’estiu, a més de festejar la proximitat del nou exercici faller.

Conegut com el “Mig Any Faller”, este acte té lloc sis mesos després de despedir la festa josefina. El poder de convocatòria de les comissions La Torre, Mig Camí i la Primitiva s’ha deixat patent amb el resultat de participació registrat en esta nova edició, atés que un total de 480 veïns i veïnes es van donar cita en el pati del col·legi públic Almassaf en una multitudinària sopar de cabasset oberta a tota la ciutadania.

Tots els assistents van poder disfrutar, a un mòdic preu de 3€ els fallers i 5€ els no fallers, d’un sopar cordial a la que va seguir una discomòbil, moment en què les portes del recinte es van obrir per a invitar tots els veïns a unir-se al festeig que es va allargar fins a altes hores de la matinada.

La Junta Local Fallera, responsable de l’organització, va habilitar diverses files de taulers i cadires i va servir la beguda i el piscolabis, a més de preparar tres photocalls que van fer les delícies de tots els assistents a l’acte. Enguany, tots ells van lluir collars, corones i polseres de flors que els organitzadors van distribuir en el mateix moment de l’accés al recinte, amb la finalitat de fer honor a la temàtica “Flower Power”, triada enguany com a símbol de la festa.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES