ESPORTS

Les dones del Club de Tir amb Arc d’Almussafes destaquen a La Pobla de Vallbona

L’entitat va aconseguir el passat diumenge tres ors en el 3r Trofeu Calderona i 1a Tirada de la Lliga CV en sala

 

Els responsables de l’associació han detectat aquesta temporada un “augment significatiu” de les llicències emeses


El Club de Tir amb Arc d’Almussafes suma tres noves victòries a la Pobla de Vallbona gràcies a les intervencions dels seus integrants en el 3r Trofeu Calderona i la 1a Tirada de la Lliga Comunitat Valenciana de Tir amb Arc en sala, convocatòria que es va desenvolupar el passat diumenge 27 d’octubre. Les artífex d’aquests ors van ser Jade López, Yoli Lucha i Nerea López. L’entitat, que el pròxim diumenge 10 de novembre organitza l’XI Trofeu ‘Vila d’Almussafes’, assegura que aquesta temporada s’ha produït “un augment significatiu de les llicències emeses”.

Jade López (Benjamí), Yoli Lucha (Júnior) i Nerea López (Sènior) van aconseguir la victòria en les seues respectives categories en el 3r Trofeu Calderona i la 1a Tirada de la Lliga Comunitat Valenciana de Tir amb Arc en sala, un esdeveniment esportiu que es va disputar el passat diumenge 27 d’octubre a La Pobla de Vallbona.

L’entitat, que va participar en el campionat amb huit homes i huit dones, va aconseguir també diversos segons llocs gràcies a les actuacions de Joan Carrasco (Benjamí), Guillem Iborra (Aleví), Júlia Galera (Cadet) i Vicenta Palacio (Arc Nu). Finalment, Enric Moscardó (Infantil) va obtindre una medalla de bronze.

Entre la representació almussafenya també es trobaven Mathias Cercel (quart en Infantil), Jaume Torralba (quart en Cadet), Alicia Martínez (quarta en Cadet), Eva Ortí (cinquena en Sènior), Esther Ortí (sisena en Sènior), Carlos Ramón (sisé en Sènior) i Víctor Lledó (dècim en Sènior).

Des de la junta directiva i el cos tècnic, format per Marcos López i María Gómez, ressalten que aquesta temporada s’ha registrat “un augment significatiu de les llicències emeses pel club”, amb un increment destacat de les corresponents a xiquets i xiquetes, la qual cosa els anima a continuar treballant dur per a mantindre l’alt nivell que demostra l’entitat en tots els campionats en els quals participa.

El pròxim diumenge 10 de novembre, l’associació s’encarrega d’organitzar l’XI Trofeu ‘Vila d’Almussafes’, una competició que se celebrarà en el Pavelló Poliesportiu Municipal de la població entre les 8 i les 15 hores.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES