NOTÍCIES

Les Clavariesses 2017 i AECAL omplen la vesprada del dissabte d’espectacle i solidaritat a Almussafes

Vint-i-dos comerços de la localitat exhibeixen els seus millors productes i serveis en la primera passarel·la comercial “Tots junts lluitem contra el càncer”

Una part dels diners recaptats amb la venda d’entrades, que va superar les 600, es destinarà a l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer


El passat dissabte 10 de juny es va dur a terme en el pati del CEIP Almassaf la iniciativa solidària “Tots junts lluitem contra el càncer”. A partir de les 20 hores, els més de 600 assistents a l’acte van gaudir amb un espectacle que va servir d’aparador per a un total de 22 establiments pertanyents a l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes, els qui es van encarregar d’organitzar la convocatòria al costat de les Clavariesses 2017. La cita, amb la qual es van recaptar fons per a l’Associació Espanyola Lluita Contra el Càncer, va incloure diverses actuacions.

El pati del CEIP Almassaf d’Almussafes es va vestir el passat dissabte 10 de juny de gala per a celebrar la primera edició de la passarel·la comercial “Tots junts lluitem contra el càncer”, una nova iniciativa solidària impulsada per les Clavariesses 2017 i l’Associació d’Empresaris i Comerciants de la localitat (AECAL), en col·laboració amb l’Ajuntament, amb la qual es van recaptar fons per a la lluita d’aquesta malaltia, atès que una part dels beneficis obtinguts amb la venda d’entrades anirà destinada a aquesta causa.

“Des del primer moment ens va semblar una gran idea a l’equip de govern perquè es tractava d’una activitat que combinava el suport al comerç local i a una causa benèfica com la lluita contra el càncer, amb la qual la societat està molt conscienciada. Com sempre, ens vam posar a la disposició de les Clavariesses i d’AECAL per a brindar-los els recursos tècnics i humans que contribuïren a convertir en especial aquesta activitat que a més va ser un autèntic èxit”, destaca la regidora de Comerç, Davinia Calatayud.

Durant l’espectacle, que es va dur a terme a partir de les 20 hores, un total de 22 establiments adherits a AECAL van mostrar als més de 600 assistents a l’acte una selecció dels seus millors productes i serveis a través de diferents passades i espots publicitaris projectats en les pantalles de grans dimensions instal·lades per a l’ocasió. D’una manera dinàmica i atractiva, doncs el muntatge va incloure un potent equip de música i d’il·luminació, es van anar donant arguments per a fomentar el comerç de proximitat, com el són la gran qualitat, el bon preu i l’atenció personalitzada.

“És important defensar a les xicotetes i mitjanes empreses, de les quals tenim més de 300 en el nostre terme municipal, i considerem que amb aquesta activitat s’ha contribuït a aquesta meta, per la qual cosa felicitem a l’organització i agraïm l’assistència a tots els que es van acostar a l’acte”, assenyala Calatayud.

A través de diversos números i peces audiovisuals, els comerços van anar mostrant el millor del seu catàleg per a la present temporada, per al que van comptar amb l’ajuda de desenes de joves, els qui van desfilar per l’escenari lluint alguns dels articles. A més, i per a completar aquesta iniciativa en la qual es van involucrar centenars de almussafenys, es van oferir tres actuacions. Recolzant la causa van estar el Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA), el grup de ball Sweet Evolution, i les pròpies Clavariesses, els qui van delectar als presents amb una coreografia ambientada en la segona meitat del segle XIX i en l’estètica del cabaret.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT