NOTÍCIES

Les brigades municipals d’Almussafes reforcen la neteja i el manteniment

Aquesta setmana s’han realitzat reparacions en el cementeri, el CEIP Pontet, diversos senyals verticals i en alguns aparcaments públics

L’avinguda d’Algemesí ha sigut sotmesa a una neteja en profunditat, igual que els contenidors situats en aqueixa zona


Durant els últims dies, la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes i les persones emprades dels diferents plans d’ocupació en marxa en la localitat han continuat amb les tasques de neteja i manteniment de tot el terme.
D’aquesta manera, a més de l’eliminació de la brutícia general en parcs i jardins del nucli urbà i en zones localitzades pel propi consistori o per comunicació directa dels veïns, s’han dut a terme diferents intervencions amb l’objectiu de mantindre els espais públics nets i segurs.

S’han realitzat reparacions en el paviment del Cementeri Municipal i en l’entaulellat del CEIP Pontet. També s’ha portat a terme l’eliminació dels clots apareguts en diferents vies dels polígons industrials i s’ha intervingut al Parc Rural, la pista municipal d’aeromodelisme i en diferents zones d’aparcament del nucli urbà.

Finalment, les tasques desenvolupades han inclòs la reparació de senyals verticals i d’il·luminació i la neteja a fons de l’avinguda d’Algemesí i dels contenidors situats en la zona en la qual s’emplaça aquest carrer d’accés a la localitat.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME