GENERAL

L’empresa Art Label rep la visita de l’alcalde d’Almussafes

Toni González i les representants de l’ADL li van traslladar al seu gerent els serveis d’ocupació existents en el municipi


L’Ajuntament d’Almussafes contínua la ronda de visites a les empreses situades tant en el mateix municipi com en poblacions pròximes amb l’objectiu de continuar consolidant les relacions amb el teixit econòmic de la zona i iniciar línies de col.laboració que permeten les contractacions dels veïns i veïnes de la localitat.

Divendres passat  4 de desembre, l’alcalde, Toni González, la directora de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Elena Baldoví, i una de les treballadores del departament d’ocupació, Puri García, es traslladaren al Polígon Industrial L’Ermita del Romaní-Sollana per a participar en una trobada amb el gerent de l’empresa Artlabel Etiquetes S. L., dedicada al disseny i impressió d’etiquetes adhesives per a botellería i alimentació, cartolines en continu i etiquetes de comerç.

S’obri així una nova via de col.laboració per a facilitar la inserció laboral de la ciutadania almussafenya, acollint-se als serveis oferits per l’ADL, com Portalemp, les ajudes a la formació o les subvencions per la contractació de persones de la localitat. «És important continuar cultivant aquestes relacions amb les empreses del nostre entorn, una acció que ens permet conéixer les seues necessitats i propiciar futures contractacions de veïns i veïnes en situació de desocupació», destaca el president de l’executiu.

Artlabel Etiquetes S. L. és una empresa formada per un grup de professionals que porta treballant en aquest sector des de 1986. Entre els seus clients es troben reconegudes empreses de la indústria alimentària, logística, del sector de l’oci, mitjans de comunicació i laboratoris farmacèutics.