ESPORTS

L’atleta almussafenya Laura Méndez, campiona autonòmica en 1.609 metres

L’esportista local va aconseguir el passat diumenge 5 de novembre la tercera plaça en la VIII Milla Urbana de Sagunt, la qual cosa li va valdre per a aconseguir l’or autonòmic


La VIII Milla Urbana de Sagunt, celebrada el passat diumenge 5 de novembre, va veure pujar fins a la tercera plaça del podi a l’atleta almussafenya Laura Méndez, bronze que també li va suposar l’obtenció del títol de campiona de la Comunitat Valenciana d’aquesta distància, que equival a 1.609 metres. L’esportista destaca la “increïble organització” i agraeix l’ajuda prestada per Manolo Ripollés.

L’esportista almussafenya Laura Méndez, del Club d’Atletisme Playas de Castellón, es va convertir el passat diumenge 5 de novembre en campiona de la Comunitat Valenciana en la categoria milla, distància equivalent a 1.609 metres. L’atleta va conquistar l’or en la categoria femenina gràcies a la tercera plaça aconseguida en la VIII Milla Urbana de Sagunt, cita esportiva que es va desenvolupar durant la jornada amb important presència nacional i internacional.

Méndez destaca que va estar “acompanyada de grans amics”, la “increïble organització”, i agraeix la labor realitzada per l’entrenador Manolo Ripollés, “que ha fet que aquest cap de setmana siga especial, amb un gran nivell de participació i un espectacle atlètic”.

En la prova també van participar destacades atletes com la internacional Esther Guerrero, Cavaline Nahimana, de Burundi, o les espanyoles Erika Torner, Marina Guerrero, Andrea Romero o Isabel Gallego, entre unes altres. En l’apartat masculí van competir noms de la talla del valencià Víctor Ruiz o el castellonenc Eric Peñalver, a més de figures com Jaouad Tougan, Abderrahman El Khayami, Eduardo Romero, Héctor Díaz-Botiguer, Oscar Santos, Mostafa Sahaoui o César Larrosa.

Aquesta edició la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt, organitzadora d’aquest esdeveniment, ha volgut donar visibilitat a l’esport femení, per al que ha rodat un documental en el qual diferents dones de l’esport local expliquen les seues vivències. Titulat ‘Dones Esportistes: una història en comú’ i dirigit per Paqui Méndez, durant el mateix s’arrepleguen els testimonis de diverses dones, entre les quals es troben la pròpia Laura Méndez.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES