ARTS ESCÈNIQUES

L’amor, argument de la comèdia teatral ‘Chucho’, que es representa aquest dissabte a Almussafes

Les entrades poden adquirir-se per 5 euros en la taquilla i en www.agendaalmussafes.com


L’amor, argument de la comèdia teatral ‘Chucho’, que es representa aquest dissabte a Almussafes

La companyia teatral La Zafirina portarà aquest dissabte 19 de febrer a les 20:00 hores a les taules del Centre Cultural l’obra ‘Chucho’, amb la qual ha obtingut nombrosos premis i nominacions. La dramaturga Mafalda Bellido signa el guió d’aquesta comèdia sobre l’amor dirigida per Xavi Puchades i protagonitzada per ella mateixa i José Zamit. Les entrades ja estan a la venda en la taquilla i per Internet. “Si a la ciutadania li abelleix divertir-se, que no dubte a assistir, perquè no se’n penedirà”, assegura el regidor de Cultura, Àlex Fuentes.

Les arts escèniques tornen a tindre un lloc a Almussafes aquest dissabte 19 de febrer gràcies a la comèdia teatral ‘Chucho’, que s’oferirà a les 20:00 hores a la sala d’actes del Centre Cultural de la localitat.

La companyia La Zafirina compartirà amb el públic almussafeny una història que parla de l’amor i que va rebre el Premi Teatre Autor Express i la victòria en el II Torneig de Dramatúrgia Valenciana. L’obra també va estar nominada a altres guardons, entre ells els Premis Max 2020 en les categories de Millor Espectacle Revelació i Millor Actriu Protagonista, els Premis de la Crítica Valenciana i els Premis de les Arts Escèniques Valencianes en l’apartat de Millor Text.

“A l’Ajuntament d’Almussafes procurem que totes les propostes artístiques que es programen siguen de primer nivell i aquesta no és una excepció. Ve avalada per un palmarés sòlid que garanteix la seua qualitat i solvència, per la qual cosa esperem omplir l’auditori aquest dissabte. Si a la ciutadania li abelleix divertir-se, que no dubte a assistir, perquè no se’n penedirà”, assegura el regidor de Cultura, Àlex Fuentes, sobre aquesta funció dirigida per Xavi Puchades i amb text de Mafalda Bellido, qui també protagonitza l’obra al costat de José Zamit.

Les entrades per a l’espectacle estan a la venda per 5 euros en taquilla, situada en el mateix Centre Cultural, i en www.agendaalmussafes.com.