CELEBRACIONS

L’Amateur A de l’Almussafes CF ja es troba en categoría preferent

L’Amateur A de l’Almussafes CF puja a Preferent, em tancar-se la temporada definitivament per la impossibilitat de disputar partits per la crisi sanitària de la COVID19


L’Almussafes Club de Futbol rebé ahir la comunicació de la Federació Valenciana de Futbol en la qual s’exposava la finalització de la temporada esportiva 2019/2020 d’àmbit territorial a data 14 de març, moment en el qual es va decretar l’Estat d’Alarma a Espanya, establint l’ordre de la competició amb els resultats de la classificació que estaven establits en l’última jornada disputada.

En la circular també es donava llum verda a que es produïsquen els ascensos establits mitjançant les circulars de competició de Futbol i Futbol Sala (tant masculí com femení), per a la temporada 2019/2020 tant per a aquells equips que ascendien de manera directa com per als equips que ocupen llocs de promoció d’ascens, sempre en el cas que la seua categoria immediatament superior siga d’àmbit territorial.

Tenint en compte que l’equip Amateur A es trobava situat com el millor segon equip de la categoría regional de la Comunitat, l’ascens a la categoria preferent ja és efectiu. Enhorabona, blavets!!!