'ET FORMEM'

L’alumnat de l’Escola d’Ocupació ‘Et Formem’ d’Almussafes es gradua del Nivell II

Gràcies al projecte, el grup de persones participants ha obtingut el Certificat de Professionalitat d’ ‘Activitats Administratives en la Relació amb el Client’

Aquest matí s’ha celebrat un acte en el qual se’ls ha entregat un diploma acreditatiu per la superació dels continguts del programa

Ara comença el desenvolupament del Nivell III, amb el qual podran accedir a qualsevol altre certificat de la mateixa categoria de València


L’alumnat de l’Escola d’Ocupació ‘Et Formem’ d’Almussafes es gradua del Nivell II

La sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes ha acollit aquest matí l’acte de graduació del Nivell II de l’Escola d’Ocupació ‘Et Formem’ de la població, amb el qual l’alumnat ha obtingut el Certificat de Professionalitat d’ ‘Activitats Administratives en la Relació amb el Client’. L’alcalde, Toni González, els ha entregat un diploma acreditatiu a les persones participants, els qui comencen ara el Nivell III del projecte. El primer edil recorda que el programa planteja “una metodologia innovadora que, sens dubte, els atorga un avantatge competitiu enfront d’aquelles persones que no tenen l’oportunitat de realitzar pràctiques, i a més remunerades, mentre aborden la part teòrica”. Labora ha invertit en les tres fases d’aquesta iniciativa un total de 373.261,60 euros, quantitat a la qual l’Ajuntament ha afegit altres 11.800 euros.

L’Escola d’Ocupació ‘Et Formem’ d’Almussafes continua preparant al seu alumnat per al mercat laboral. Els deu participants en el projecte acaben de superar el Nivell II de l’itinerari marcat per l’Ajuntament i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), institució que finança la pràctica totalitat del cost de la seua implementació.

Després d’aprovar aquesta segona fase, l’alumnat ha obtingut el Certificat de Professionalitat d’aquest nivell en l’especialitat d’‘Activitats Administratives en Relació amb el Client’, motiu pel qual el Consistori ha celebrat hui, dilluns 29 de novembre, un acte a la sala de conferències del Centre Cultural en el qual s’ha posat en valor l’aconseguit fins ara.

“Aquest projecte els està instruint a fons per a afrontar amb majors garanties d’èxit la seua incorporació al mercat laboral i ho està fent amb una metodologia innovadora que, sens dubte, els atorga un avantatge competitiu enfront d’aquelles persones que no tenen l’oportunitat de realitzar pràctiques, i a més remunerades, mentre aborden la part teòrica”, destaca l’alcalde i regidor d’Ocupació, Toni González.

La trobada, que s’ha desenvolupat a partir de les 10:30 hores, ha comptat amb la presència del primer edil, el regidor Àlex Fuentes, la directora de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Elena Baldoví, i l’equip docent, liderat pel director, Pepe Riera. El responsable del professorat els ha recordat que si aconsegueixen el certificat del Nivell III, d’‘Assistència Documental i Gestió de Despatxos i Oficines’, podran accedir a qualsevol altre certificat de la mateixa categoria de València, la qual cosa els obrirà més portes a possibles nous treballs.

El president de l’executiu municipal els ha felicitat pel seu esforç i constància i els ha animat a seguir en la mateixa línia els pròxims sis mesos, en els quals s’impartirà el Nivell III. “L’escola d’ocupació continuarà oferint els continguts a través d’aquest sistema mixt d’ocupació i formació que tan bons resultats creiem que està reportant, per la qual cosa les pràctiques continuaran realitzant-se en diferents departaments de l’administració municipal”, avança.

Labora ha invertit en les tres fases d’aquesta iniciativa un total de 373.261,60 euros, quantitat a la qual l’Ajuntament ha afegit altres 11.800 euros per a fer-la possible. Així mateix, el Consistori proporciona les instal·lacions en les quals s’imparteixen les classes i els mitjans materials disponibles en aquestes dependències públiques.