GENERAL

L’alumnat almussafeny es manifesta contra l’obesitat infantil

Els CEIP Almassaf i Pontet i l’IES Almussafes han celebrat hui, divendres 17 de maig, una marxa saludable escolar sobre aquesta qüestió

L’activitat s’emmarca dins de la programació organitzada per l’Ajuntament per a commemorar la VI Setmana de la Salut


La marxa saludable escolar contra l’obesitat infantil que cada any se celebra a Almussafes dins de la Setmana de la Salut s’ha dut a terme hui, divendres 17 de maig, amb l’assistència d’al voltant de mil estudiants dels CEIP Pontet i Almassaf i l’IES Almussafes. Durant el matí s’ha llegit un manifest sobre els hàbits de vida saludables i posteriorment s’ha celebrat un passeig pel centre del nucli urbà en el qual l’alumnat ha portat una pancarta amb el qual han buscat l’adhesió de la ciutadania a aquesta causa.

Hui, divendres 17 de maig al matí, els centres educatius d’Almussafes s’han tornat a unir per a dur a terme de manera conjunta una de les principals activitats de la VI Setmana de la Salut de la localitat, la marxa saludable escolar contra l’obesitat infantil. 

Des de les 10 hores, més d’un miler d’estudiants de l’IES Almussafes i dels CEIP Pontet i Almassaf, s’han concentrat al pati d’aquest últim col·legi amb l’objectiu de mostrar públicament la posició unànime de tota la comunitat educativa entorn a la necessitat d’incorporar hàbits de vida saludables al dia a dia de la població.

Per a això, els membres del Consell de la Infància i l’Adolescència dels tres centres públics han procedit a la lectura d’un manifest en el qual han posat en valor la importància de practicar esport i alimentar-se correctament per a garantir un bon creixement i la prevenció de malalties, tant a curt com a mitjà i llarg termini. 

A continuació, la comitiva ha iniciat una marxa pels principals carrers del nucli urbà que ha estat encapçalada per una gran pancarta en la qual s’ha pogut llegir el text ‘Els escolars d’Almussafes per un estil de vida saludable’.

L’alumnat de primer a sisé de Primària i de primer d’ESO de la població, que és el que ha participat en aquesta iniciativa l’objectiu de la qual és conscienciar als xiquets i xiquetes sobre la salut i traslladar el compromís amb ella a la resta de la ciutadania a través d’aquesta manifestació, ha rebut una samarreta commemorativa de part de l’Ajuntament i fruita cedida per la Cooperativa Agrícola i Ramadera COAGAL.

Categorías:GENERAL, NOTÍCIES, SANITAT, SOCIETAT